Damijan David zaigrao uz "Loco, loco"! Italijan zavrteo kukovima kao "Hurricane" (VIDEO)

26.05.2021

14:24 >> 16:12

0

Novinari su od grupe Maneksin na crvenom tepihu zatražili da pokažu delove koreografije, koju su Sanja, Ksenija i Ivana izvele na Evrovziji

Damijan David zaigrao uz "Loco, loco"! Italijan zavrteo kukovima kao "Hurricane" (VIDEO)
Profimedia

Pobednici “Evrovizije”, grupa “Maneskin” na čelu sa Damijanom Davidom, takođe su oduševljeni sprskim “Uragankama”, koje su nastupale sa pesmom “Loco, loco”, te su izveli Ksenijinu, Ivaninu i Sanjinu koreografiju.

Sanja Vučić javno je rekla da joj se dopada Italijan, te je i navijala za njih tokom takmičenja, pa je i njegov bend uzvratio pohvalama i ne samo da su zapevali srpsku pesmu, već su i zavrteli kukovima. Taj snimak, koji je osvanuo na Tik-Toku, postao je viralan, a još na crvenom tepihu novinarske ekipe zatražile su od “Maneskina” da izvede popularnu koreografiju.

Hurricane Foto: Toxic, Časlav Vukojičić

On je za strane medije ponovo govorio o drogi, za koju su ga optužili da ju je konzumirao tokom manifestacije, dok se nisu podvrgli testiranju i pobili te tvrdnje.

– Poruka koju želimo da širimo svojom muzikom je uzdizanje čoveka kroz vlastitu slobodu. Svako se može opijati i drogirati, ali to nije kul. Pravimo put i hodamo stazom na koju stavljamo svoje srce i dušu i izbegavamo sve što nas sputava – rekao je David.

@isalejh

lol #fy #maneskin #eurovision #italy #serbia #fyp #viral #damiano

♬ original sound – Isalejh

pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti