Amerikanac oduševljen srpskom muzikom: Prvo je zapevao „Miki, Milane“, a sad i „Loco, loco“ (VIDEO)

27.05.2021

07:15 >> 08:56

0

Talentovani mladić iz Amerike je najpre naučio da peva naše narodnjake i sada i evrovizijsku pesmu grupe Hurricane, a njegovi snimci broje na nekoliko stotin

Amerikanac oduševljen srpskom muzikom: Prvo je zapevao „Miki, Milane“, a sad i „Loco, loco“ (VIDEO)
Copyright Foto: Profimedia

Numera „Loco, loco“ sa kojom su srpske predstavnice grupa „Hurricane”, osvojile 15. mesto na „Eurosongu“ je gotovo svima ušla u uši i čućete je gde god da se okrenete. Sanja VučićKsenija Knežević i Ivana Nikolić praktično su zarazile ovom pesmom sve oko sebe, pa čak i Amerikance.

Muzičko takmičenje za „Pesmu Evrovizije“ su gledali milioni, a mnogima su za oko zapale naše predstavnice, kako zbog glasa, a tako i zbog stasa. Pravi izazov za sve koji dolaze „sa strane“ jeste da otpevaju pesmu „Loco, loco“, na sprskom na šta se usudio jedan Amerikanac, koji je priznao da ju je i te kako bilo teško otpevati, ali da je prosto oduševljen istom.

@justus_reid

Anybody watch Eurovision? #JustusForBalkans #eurovision #Balkans #croatia #serbia #bosnia #macedonia #slovenia #albania

♬ original sound – Justus Reid

Podsetimo, ovaj talentovani momak je svojevremeno otpevao i numeru „Miki, Milane“, koju u originalu izvodi Vera Matović, a ono što je evidentno jeste da se ovom mladiću i te kako dopada srpska muzika.

– Nemate pojma koliko mi je trebalo da naučim ovu pesmu, čak ne znam ni šta znače ove reči – rekao je Amerikanac i otpevao ovaj narodnjak, a njegov snimak na TikToku sada broji gotovo 250.000 lajkova.

@justus_reid

#JustusForBalkans #Balkans #croatia #serbia #bosnia #macedonia #slovenia #albania

♬ Miki Milane – Vera Matovic

Inače, i pobednička grupa 65. Eurosonga na čelu sa Damijanom Davidom je zaigrala i zamešala kukovima uz dobro poznatu numeru „Loco, loco“, a kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

@isalejh

lol #fy #maneskin #eurovision #italy #serbia #fyp #viral #damiano

♬ original sound – Isalejh

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike