Jelena otkrila kako su ona i Novak prebrodili najveću krizu: Dao je otkaz zbog mene i dece, mislila sam da moram da budem nešto posebno!

19.06.2023

16:57

0

Autor: A. S.

Supruga najboljeg tenisera sveta priznala kako se nosi sa izazovima u braku

Jelena otkrila kako su ona i Novak prebrodili najveću krizu: Dao je otkaz zbog mene i dece, mislila sam da moram da budem nešto posebno!
Novak i Jelena Đoković - Copyright Instagram printscreen/jelenadjokovicndf

U životu supruga sportista, javnost gleda samo pozitivne strane i vidi samo sjaj i glamur. Međutim, iza scene su i krize i problemi i teški dani, a malo ko o tome govori javno.

Supruga najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića, Jelena, gostovala je na K1 televiziji i tom prilikom otkrila kako je prošla kroz krizu u braku. 

Jelena Đoković nikada nije krila brojne izazove kroz koje su prolazili, što kroz rad fondacije koju vodi, ali i kroz vaspitanje Stefana i Tare.

- Kada je Tara imala dva meseca, Novak je otišao na mesec dana u Australiju, ostala sam sama, bez ičije pomoći u Monaku, i zvala sam tada tatu i rekla kako ne mogu sve ovo sama. On je tada dao otkaz i došao. Od tog momenta pevamo dok se bavimo decom, objašnjava mi da ne mora sve da bude tako profesionalno, a ja sam sve ovo doživela previše profesionalno - rekla je Jelena i dodala:

Previše sam se unela u ulogu toga da sam žena nekog najboljeg u nečemu. Vrlo sam zahvalna na tome što sam ja Novakova životna partnerka i on je zahvalan. Ali sam mislila da moram da budem nešto posebno, a ne samo Jelena, a on me voli baš samo kao Jelenu - otkrila je Jelena Đoković.

Život na luksuznim lokacijama, glamur i sjaj ono su što javnost primećuje, ali brojna su odricanja i izazovi kroz koje prolaze supruge sportista.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike