Sloba Vasić u bolnici! Pevač rešio da ponovo ode pod nož, evo šta mu smeta (FOTO)

26.06.2023

12:35

0

Zbog zahvata je odložio brojne poslovne obaveze

Sloba Vasić u bolnici! Pevač rešio da ponovo ode pod nož, evo šta mu smeta (FOTO)
Sloba Vasić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Sloba Vasić otišao je put Novog Sada sa namerom da se ratosilja viška kože, kao i masnih naslaga i to metodom liposukcije. Čim je bio primljen u bolnicu, oglasio se u okviru „storija" na društvenoj mreži Instagram, pa naglasio da je zbog zahvata odložio izvesne poslovne obaveze, te „napravio mesta" kako za intervenciju, tako i za oporavak.

- ...Želim da vas obavestim o prijemu na kliniku u Novom Sadu. Uradićemo hiruško uklanjanje (zatezanje) stomaka, kao i uklanjanje masnih naslaga metodom liposukcije. Hvala svima na razumevanju za datume koje smo morali da pomerimo, za period koliko će trajati oporavak. Blagovremeno ću vas obaveštavati o mom stanju kao i o otpustu iz bolnice - poručio je on, koji je protekle godine umesto na zahvat smanjenja, otišao po preporuci lekara na postavljanje balona koji je trebalo da mu zatvori jedan deo želuca.

Sloba Vasić, Instagram screenshot / slobavasic_official
 

Pevač je na sve bio spreman ne bi li oslabio, te poboljšao svoje zdravlje. Ipak, pomenuti balon mu je smetao, pa je morao da ga ukloni.

- Rradio sam to ugrađivanje balona, ali mi nije uspelo, baš sam pre neki dan išao da izvadim tu stvar iz sebe. Počelo je jako da mi smeta, imao sam gorušice i hvala Bogu izvadio sam. To sam imao nekih godinu dana, jednostavno kod mene nije uspelo iako možda neko ima dobro iskustvo - objašnjavao je bio medijima, pa svojevremeno još dodao:

- Imam veoma visoke ciljeve što se tiče izgleda i mislim da ću biti zaista uporan kao i do sada. Skinuo sam dvadesetak kilograma, a imao sam 150, to je bila katastrofa. Naravno i sada imam viška, ali prosto nemoguće je za noć skinuti nešto što se deset godina taložilo.

- Želim da sredim liniju, eto, ne moram da je dovedem do savršenstva, ali bar do neke željene tačke - naglasio je onda.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike