Sloba Vasić imao 150 kilograma, sad smršao 20: Sve komplikacije koje su propratile njegovo mršavljenje

01.02.2023

22:40

0

Pevačev organizam nije prihvatio balon

Sloba Vasić imao 150 kilograma, sad smršao 20: Sve komplikacije koje su propratile njegovo mršavljenje
Sloba Vasić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Sloba Vasić je u želji da se reši viška kilograma rešio da smanji želudac, kao što su to uradile i brojne kolege pre njega.

Po savetu lekara ugradio je balon, ali mu to nije pošlo za rukom, pa ga je zbog gorušice izvadio i posvetio se treninzima i dijeti. Danas je kako kaže uspeo da smrša 20 kilograma, a imao je 150. Fotografije iz teretane govore da izgleda mnogo bolje nego ranije, a pevač ističe da od svog cilja neće odustati. 

 

 

- Imam veoma visoke ciljeve što se tiče izgleda i mislim da ću biti zaista uporan kao i do sada. Skinuo sam dvadesetak kilograma, a imao sam 150, to je bila katastrofa. Naravno i sada imam viška, ali prosto nemoguće je za noć skinuti nešto što se deset godina taložilo. Želim da sredim liniju, eto ne moram da je dovedem do savršenstva, ali bar do neke željene tačke - kazao je Vasić za Grand Online.

 

Podsetimo, Sloba Vasić nedavno u emisiji „Život priča priče“ ogolio dušu i priznao da se godinama unazad borio sa anksioznošću i zavisnošću od lekova za smirenje.

U početku sam odlazio svako veče u bolnicu, nisam znao da li mi je visok pritisak na nervnoj bazi. U bolnici su mi dali prvo tablete za snižavanje pritiska, ali pošto sam dolazio nekoliko večeri jer su se javljali, meni nepoznati simptomi, onda su mi dali tablete za smirenje. Prvo sam pio jedan lek, da bih na posle povećavao dozu - priznao je Sloba. 

Nedavno je dospeo u žižu javnosti zbog saobraćajnog prekršaja kada je na vozio 216 kilometara na sat. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike