Breskvica prekinula nastup napola, pa jedan i odložila zbog narušenog zdravlja! Ne ustaje iz kreveta: Izvinite... (FOTO)

24.06.2023

12:45

0

Pevačica se oglasila iz kreveta, pa mnoge još više zabrinula

Breskvica prekinula nastup napola, pa jedan i odložila zbog narušenog zdravlja! Ne ustaje iz kreveta: Izvinite... (FOTO)
Anđela Ignjatović Breskvica - Copyright Printscreen ,,Amidži šou"

Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica koja već broji sitno do svog izlaska na binu u okviru „Music week" festivala u nedelju, morala je jedan nastup da prekine napola pošto joj je iznenada pozlilo.

Akonto drame se oglasila na svom Instagramu, izvinjavajući se fanovima, koji su istali uskraćeni za njen šou.

„Nisam mogla da nastavim dalje..."

- Dragi moji, hvala vam što ste sinoć došli i izvinite što smo morali napola da prekinemo nastup, pozlilo mi je i zaista nisam mogla da nastavim dalje. Vidimo se uskoro ponovo. Ljubim vas i volim - poručila je ona preko „storija", pa dodala kako će večerašnji odložiti zbog narušenog zdravlja.

Anđela Ignjatović Breskvica, Instagram screenshot / brrrreskvica
 

- Izvinjavam se što se javljam u ovakvom stanju i iz kreveta, ali prosto moram da vam kažem da će večerašnji nastup biti odložen. U Ninbergu, zbog moje zdravstvene situacije koja nije dobra. Tako da... Novi datum ćemo vam uskoro javiti - govorila je Breskvica.

- Izvinite još jednom i hvala vam na razumevanju - zaključila je mlada pevačica ne otkrivajući, pak, šta je konkretno muči.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike