Popović greškom proglasio superfinalistu, pa mu saopštio da ispada: Ova četiri kandidata se bore za pobedu u "Zvezdama Grana"

25.06.2023

00:07

0

Tenzija u studiju dostigla vrhunac

Popović greškom proglasio superfinalistu, pa mu saopštio da ispada: Ova četiri kandidata se bore za pobedu u "Zvezdama Grana"
Saša Popović - Copyright Printscreen Youtube/RTV Pink

U toku je veliko finale 16. sezone talent-šou programa "Zvezde Granda", a od ukupno 17 finalista u dalji tok takmičenja odlukom glasova publike širom regiona u drugi krug finala plasiralo se njih osam.

Saša Popović je rekao da je u drugi krug prolaze Damir Đurić, Semir Džaković, Slavica Angelova, Maja Jeftić, Sanela Hasić, Petar Bulatović, Dženan Rakić i Martina Jozinović.

Popović je ozvaničio završetak glasanja, i podsetio da pobednik dobija statuu pobednika "Zvezda Granda", pesmu i spot, kao i automobil u vrednosti od 20 hiljada evra.

Prava tenzija u studiju nastala je kada je Popović otkrio da je napravio grešku kada je proglasio da Dženan Rakić prolazi u dalji tok takmičenja. Ipak, Dženan je napusti takmičenje, a na nje

TOP 4 SUPERFINALISTA

Kandidati koji su se plasirali u top 4 superfinalista su Slavica Angelov, Dragan Đurić, Maja Jevtić i Semir Džanković, koji se bore za prvo mesto.

Printscreen Youtube/RTV Pink
Saša Popović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike