Keša otišla na rutinski zahvat, pa zamalo izgubila život: Bilo je strašno!

25.06.2023 | 07:59

Autor: Milica Gudžulić

Pevačica se tek sada „vratila na noge"

Copyright Profimedia

Keša nema koga nije šokirala pošto je javno priznala kako je otišla na rutinsku intervenciju zamrzavanja jajnih ćelija, pa umalo umrla zbog izuzetno retkih komplikacija koje su, u njenom slučaju, brzo posle zahvata usledile. Čitava drama dogodila se u januaru, istakla je pevačica za „SELF". U to vreme, imala je nastup na Bahamima i, iznenada, posle šoua osetila je nikad veću slabost. Po hitnom postupku, prevezli su je u bolnicu gde je provela devet dana.

- Tek sad imam utisak da sam se „vratila na noge" - naglasila je šest meseci kasnije za pomenuti magazin.

- Bilo je strašno, a samo sam svoje reproduktivno zdravlje uzela u svoje ruke. I podržavam svakoga ko napravi takav korak - naglasila je Keša i uprkos tome što je zbog svega prošla kroz sam pakao.

Inače, pevačica i ranije nije ćutala o svojim zdravstvenim mukama. Godine 2022, naime, saznala je da je osoba sa CVID-om (obična varijabilna imunodeficijencija, primarni poremećaj imuniteta kog karakteriše smanjena sposobnost proizvodnje imunoglobulina).

- Nikad nisam htela da budem neka „ranjena srna", a i imidž sam izgradila na ludim izlascima i „partijanju" do zore... - istakla je za isti magazin na tu temu pevačica, kojoj su lekari savetovali da zamrzne svoje jajne ćelije i upravo iz tog razloga što joj je imuni sistem izuzetno slab.

Ipak, izvukla je i jednu pozitivnu lekciju iz čitave svoje „zdravstvene zavrzlame".

Keša, Profimedia
 

- Naučila sam da je san najbitnija stvar. Jedno 29, 30 godina ja sam to, iskreno, uzimala zdravo za gotovo. I dalje imam utisak da nadoknađujem propušteno, po tom pitanju. Baš se trudim da spavam što viđše mogu, to mi je na vrhu liste prioriteta i na to ne dam - naglasila je Keša.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam