Ovako su Mika i Giba izgledali kada su se prvi put pojavili na televiziji: Od Milutina i Dragutina, do Ane i Ivane (FOTO)

19.06.2023

23:40

0

Autor: B. D.

To je bilo 2010. godine u emisiji „Menjam ženu“

Ovako su Mika i Giba izgledali kada su se prvi put pojavili na televiziji: Od Milutina i Dragutina, do Ane i Ivane (FOTO)
Mika i Giba Vasić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Dragutina, Gibu i Milutina Miku Vasića, poznate blizance javnost je prvi put upoznala 2010. godine u emisiji „Menjam ženu“, a potom je njihova popularnost rasla sa učešćem u brojnim rijaliti programima.

Zbog svoje jedinstvenosti, javnost ih je zavolela, a oni nikada nisu krili da bi voleli da promene pol, što su nedavno i učinili.

Prvi put kad su se pojavili na televiziji imali su kratku kosu, a pred kamerama su tada govorili da bi voleli da budu frizeri, da uživaju u svemu što rade i žene, da se šminkaju, sređuju, da eksperimentišu sa frizurama, ali i stajlinzima.

Iako su najpre imali kratku kosu, vremenom su počeli da je puštaju da raste, a pre nekoliko meseci su promenili pol i potpuno se transformisali, a i koriste se novim imenima. Giba je danas Ivana, a Mika Ana.

Podsetimo, Rada Vasić, njihova majka, je otkrila kako je reagovala na odluku sinova da promene pol. 

- Pet godina su trajale pripreme za sve to. Znači prvo su išle kod psihologa, pa kad je psiholog dao odobrenje uradile su silikone. Nije neki veliki broj, ali će biti sve veći i veći, jer se silikoni menjaju. Nakon toga su uradile operaciju promene pola. Operacija je trajala osam sati. Ja sam bila prisutna i čekala sam i tresla sam se, to može da zna samo neko ko je majka - objašnjavala je Rada, prenosi „Mondo". 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike