Žena preminulog sina Enesa Begovića primljena u porodilište! Umesto da slave rođenje, danas sahranjuju sina i muža

15.06.2023

13:04

0

Jeziva tragedija

Žena preminulog sina Enesa Begovića primljena u porodilište! Umesto da slave rođenje, danas sahranjuju sina i muža
Enes i Armin Begović - Copyright Printscreen/ Instagram/enesbegovic63

Sin Enesa Begovića, Armin Begović izgubio je život u utorak, a danas će biti sahranjen u 14:30 na Gradskom groblju Bare u Sarajevu. On je poslednje dane života proveo na Infektivnom odeljenju Kliničkog centra Univerziteta Sarajevo gde je i preminuo na rukama oca, koji se od njega nije odvajao.

Prema saznanjima Republike, njegova trudna supruga Almina Gadžo Begović je na dan njegovog ispraćaja na večni počinak primljena u porodilište, gde bi danas trebalo da se porodi.

Podsetimo, Armin je preminuo od autoimune bolesti od koje je bolovao još kao dečak, a koja se ponovo vratila. 

- Nažalost, informacija je tačna. Umro je naš Armin. Verujte mi, uopšte nismo svesni da se ovo dogodilo. Enes je ni u kakvom stanju, šta da vam kažem, ostala mu je samo ćerka sada... Arminu je supruga trebalo da se porodi za koji dan. Vratila mu se bolest koju je imao ranije, ponovo se pokrenula, neka autoimuna bolest. Bio je u bolnici, u Sarejvu, Enes je sve vreme bio uz sina, pogotovo poslednjih par dana, nije se odvajao od njega i kreveta otkad se sve ponovo pogoršalo. Do poslednjeg trenutka je bio sa njim... Svi smo šokirani, verujte mi. Enes nije u stanju da govori, ne mogu vam opisati tu bol. Svi smo umrli sa Arminom - rekao je Begovićev menadžer u razgovoru za pomenuti medij.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike