Teodora Džehverović i Albino će ukrstiti svoje glasove premijerno na festivalu Belgrade Music Week!

12.06.2023

14:50

0

Publici će predstaviti pesmu pod nazivom “ICE”

Teodora Džehverović i Albino će ukrstiti svoje glasove premijerno na festivalu Belgrade Music Week!
Teodora Džeheverović i Albino - Copyright Promo/Skymusic

Dobro je poznato da se na Ušću tokom festivala Belgrade Music Week, osim spektakularnih nastupa, premijerno izvode numere, koje definitivno “prete” da postanu veliki hitovi. Upravo to će se dogoditi na ovom izdanju festivala.

Za samo 10 dana, Teodora Džehverović i Albino će ukrstiti svoje glasove i publici premijerno predstaviti novu numeru pod nazivom “ICE”, festivalsku tematsku pesmu koja će osvojiti srca publike.

Promo
Belgrade Music Week

Pored ovoga, SevenSky porodica najavljuje još mnogo SPEKTAKULARNIH iznenađenja na festivalu.

Ukoliko želiš da sa svojom ekipom uživaš u spektakularnim nastupima više od 30 superzvezda nove generacije koji kreiraju novo lice muzičke industrije, Belgrade Music Week te poziva da iskoristiš jedinstvenu priliku i kupiš 3 ULAZNICE, a TUBORG ICE će ti pokloniti ČETVRTU GRATIS!

Ovogodišnje, peto izdanje, najpopularnijeg letnjeg festivala od 23. do 25. JUNA donosi nastupe najvećih regionalnih muzičkih zvezda i apsolutnih vladara YouTube trendinga - Raste, Devita, Voyage-a, Nucci-ja, Crnog Ceraka, Corone & Rimskog, Teodore, Breskvice, Henny-ja, Popova, Amne, Mahrine i mnogih drugih, dok će SKYMUSIC, koji je zadužen za organizaciju festivala, obezbediti najsavremeniju produkciju, savršen zvuk i spektakularne audio-vizuelne efekte, iznova postavljajući visoke standarde u live i entertainment industriji.

Ulaznice za festival Belgrade Music Week su dostupne na besplatnoj aplikaciji eFinity, na sajtu efinity.rs i na prodajnim mestima na blagajni Štark Arene i u TC Rajićeva (I sprat).

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike