Za Belgrade Music Week nezapamćeno interesovanje: Dostupno još samo malo ulaznica!

31.05.2023

19:46

0

Ugrabi svoje ulaznice sa čak 40% popusta što pre!

Za Belgrade Music Week nezapamćeno interesovanje: Dostupno još samo malo ulaznica!
Music Week 2023 - Copyright Promo

Nakon što su karte za Belgrade Music Week festival puštene u prodaju, interesovanje za sva tri dana je planulo neverovatnom brzinom. 

 
Za samo deset dana, koliko je prošlo od kada je saopšteno da se po promo cenama mogu kupiti karte, u potpunosti su rasprodati kapaciteti ulaznica VIP paketa, FAN PIT paketa i FAN PIT zone za 23. i 25. jun, odnosno VIP pojedinačne ulaznice za prvo i drugo festivalsko veče. Dostupne su regular ulaznice za sva tri festivalske večeri, a veoma ograničen broj ulaznica može se naći za FAN PIT zonu za drugo veče i VIP ulaznice za poslednji dan festivala.
 
Za najpoznatiji festival popularne i urbane muzike u regionu, koji će se u organizaciji Skymusic-a održati od 23. do 25. juna na beogradskom Ušću, vlada nezapamćemo interesovanje i već sada se traži karta više, pa se iz tog razloga apeluje na fanove da svoje mesto obezbede na vreme.
ATAImages/ M.S.
Music Week 2023

Kako je najavljeno, publiku očekuje više od 30 izvođača, apsolutnih predvodnika novog lica muzičke industrije, među kojima su i Rasta, Devito, Voyage, Nucci, Crni Cerak, Corona & Rimski, Teodora, Breskvica, Henny, Popov, Amna, Mahrina i mnogi drugi.
 
Osim nezaboravnih nastupa, Skymusic obećava i savremenu produkciju, besprekoran zvuk i najnaprednije scenske efekte koji diktiraju stadarde live industrije, koji će nesumnjivo doprineti uzbudljivom i neponovljivom iskustvu.
 
Ulaznice su i dalje dostupne po PROMO cenama, sa 40 odsto popusta, putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, u TC Rajićeva (I sprat) i na blagajni Štark Arene.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike