Jovana Jeremić zaplakala zbog ćerke: Nije sramota pitati za pomoć, davala sam celu sebe, a bila malo cenjena

11.06.2023

18:27

0

Voditeljka je otkrila i kako je zadovoljna novom pesmom

Jovana Jeremić zaplakala zbog ćerke: Nije sramota pitati za pomoć, davala sam celu sebe, a bila malo cenjena
Jovana Jeremić - Copyright Printscreen YouTube/Novo jutro

Jovana Jeremić je pored voditeljstva rešila i da se oproba u muzičkim vodama, te je pre nekoliko dana izdala prvu pesmu, a sada je ispričala svoje utiske. 

- Skrenula sam pažnju na sebe, to mi je bio i cilj. Namerno nisam htela da pevam u prvoj pesmi, jer ću to raditi u drgoj. Muzika je moj hovi, a novinarstvo izvor prihoda. Mnogo sam radila, a uskoro se useljavam u novi stan, kreće nova etapa u mom životu. Ovo leto će biti moje - kazala je Jovana.

Printscreen Youtube/TopMedia film and video
Jovana Jeremić

Vodteljka često ističe da je ponosna na svoju ćerkicu Leu, koja je imala problem sa govorom, a danas su zajedno uspele da prebrode sve poteškoće. Dok je pričala o svemu ovome, Jovana se raznežila, te je u jednom trenutku i zaplakala. 

- Tako je, kad sam se razvela, ona se po prvi put susrela s nekom poteškoćom. Roditelji ne treba da kriju, ako imaju problem s detetom, mislim na problem sa pričom, jer je moje dete išlo kod logopeda. Ne planiram da prestanem, sad želim da ide u školicu govora, možda postane i spiker jednog dana. Ima samo četiri godine, a zna sva slova, brojeve. Nije sramota pitati za pomoć. Nisu svi logopedi dobri, neki uzimaju lovu, a ne urade ništa. Ukoliko nakon mesec dana dete ne postigne uspeh, menjajte logopeda. Važno je samo da dete odmah vodite gde treba, ukoliko vidite da ne napreduje što se tiče govora - kazala je Jovana i dodala: 

Youtube screenshot „Emisija Premijera"
Jovana Jeremić

 

- Meni su ljudi sa „Pinka” mnogo pomogli, svi su mi kao velika porodica. Željko Mitrović mi je rekao pre nego što sam potpisala ugovor da budem svoja, takva kakva jesam i da lepo govorim. Nikad neću zaboraviti šta su Milica i Željko za mene učinili, oni su veliki ljudi. Ja sam emotivna privatno, ali na poslu kidam. Radila sam gotovo na svim televizijama. U prošlosti sam davala celu sebe, a to nisu cenili, a sada moram da kažem da sam istinski cenjena. Malo je nas dobrih radnika - istakla je Jovana. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike