Imala sam osećaj krivice! Jovana Jeremić o propustima u odrastanju ćerke: Svakog dana smo išle kod logopeda

16.03.2022

17:09

2

Voditeljka ističe da se polako sve vraća u normalu i uživa u ulozi majke

Imala sam osećaj krivice! Jovana Jeremić o propustima u odrastanju ćerke: Svakog dana smo išle kod logopeda
Screenshot_5 - Copyright Printscreen YouTube/ Novo jutro

Voditeljka Jovana Jeremić pre nedelju dana je zvanično potpisala papire za razvod i razišla se sa Vojislavom Miloševićem sa kojim je dobila ćerku Leu. 

Otkako se razvela od supruga, ona živi sa bratom i njegovom porodicom, bez obzira na to što ima svoj stan, u koji će kako kaže, ući tek sa partnerom sa kojim želi da formira porodicu.

24sedam/Nemanja Vujčić
Jovana Jeremić, Vojislav Milošević

 

Zbog poslovnih obaveza na prethodnom radnom mestu, voditeljka smatra da nije imala dovoljno vremena za svoju naslednicu, a sada na sve načine želi da joj to nadomesti.

- Ona je sada fantastično. Mi smo svakog dana posle vrtića išle kod logopeda. Danas je drugo dete, priča. Ne možeš da je zaustaviš. Tad sam se bila baš uplašila. Suočila sam se sa odgovornošću kao majka, osećaj krivice sam imala. Shvatila sam to kao propust, ali sada je sve došlo na svoje mesto. Peva pesmice, sve je super - priča Jovana i otkriva da već izvesno vreme živi sa bratom i njegovom porodicom:

ATAImages/Antonio Ahel
Jovana Jeremić

- Lea i ja sad živimo kod mog brata i snajke, ne volim samoću. Živeću sa njima sve dok ne nađem nekog sa kim ću živeti. Iako imam svoj stan, neću živeti sama sa Leom, volim zajednicu, da ima ljudi - rekla je Jeremićeva za Alo. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike