„Pojedini me trpe od 1998. godine, to je uspeh!" Dino Merlin o poslu i ljubavi, o penziji i ne misli: Mislim da ću ja na bini i da umrem!

11.06.2023

13:15

0

Pevač u šali objašnjava i kako su njegovi problemi nerešivi jer je u horoskopu Devica

„Pojedini me trpe od 1998. godine, to je uspeh!" Dino Merlin o poslu i ljubavi, o penziji i ne misli: Mislim da ću ja na bini i da umrem!
Dino Merlin - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dino Merlin se tokom jednog televizijskog gostovanja dotakao svog poslovnog, ali i ljubavnog života, pa otkrio kako ne voli da mu počinju dani, da je prilično težak za saradnju, te i koliko se raduje predstojećem nastupu u Crnoj Gori.

- Najviše volim da moju ljubav ne boli glava. Ona ima migrene, vrlo često je boli glava. Kada provirim u njenu sobu i vidim da je boli glava, taj dan nije počeo lepo - iskren je bio Dino, koji je po pitanju posla i te kako zahtevan.

„Jedan ovakav namćor, kao što sam ja..."

- Pojedini iz ekipe me trpe još od 1998. godine, a to je veliki uspeh, kad jednog ovakvog namćora kao što sam ja cela ta ekipa podnosi. Znaju da tražim maksimum, ja skoro pa nikad nisam zadovoljan. Uvek tražim više, uvek tražim dalje. Devica sam u horoskopu i moji problemi su nerešivi - nasmejao se, pa naglasio da „penzija nije za njega".

- Znate oni dani kada se umorite i kada vam je dosta svega, svi imamo loše dane, onda pomislim: „Ma šta će meni sve ovo? Možda bi bilo dobro odmarati se malo, ploviti i okopavati baštu". Ali, kada radite ovako nešto nemoguće je razmišljati o penziji, tako da mislim da ću ja umreti na bini. Nisam siguran da mogu ikada da napustim gitaru, pesmu i taj osećaj izlaska na binu i podelu tih emocija - tvrdi on, koji nastavlja svoju turneju i za koji dan nastupiće u Crnoj Gori.

Dino Merlin, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Na konstataciju da se primećuje da je posebno povezan sa crnogorskom publikom, popularni muzičar odgovara:

„Bili su sa mnom kad je bilo najteže!"

- Teško je to objasniti, na počecima kada je to bilo jako teško, u Crnoj Gori sam bio jako dobro prihvaćen. Prvi stadion u svom životu sam radio u Podgorici. Vrlo sam emotivno povezan, jednostavno ta publika je bila sa mnom kad je bilo najteže. U počecima kada to nije bilo u svilenim gaćama da tako kažem, bili su tu kada se borilo za komad hleba, kada smo putovali u starim „fićinim" kombijima da bismo radili ono što volimo. Ovo nije toliko posao koliko je poziv. Ne možete da sednete da pišete pesmu da biste radili ili zaradili, morate imati nešto više od toga - zaključuje Merlin na „E" televiziji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike