Osvanuo novi video na kanalu Mirka Rašića: Prijatelji otkrili šta će uraditi njemu u čast, ima veze sa njegovom ćerkom

08.06.2023

15:59

1

Oni su se ovim putem oprostili od njega

Osvanuo novi video na kanalu Mirka Rašića: Prijatelji otkrili šta će uraditi njemu u čast, ima veze sa njegovom ćerkom
Mirko Rašić - Copyright Printscreen/YouTube/Mirko Rašić

Mirko Rašić, poznati jutjuber pod nazivom "Neovlašćeni serviser", preminuo je 23. maja u Surčinu, a sahranjen nekoliko dana kasnije na groblju "Orlovača".

Na njegovom Jutjub kanalu objavljen je video pod nazivom "Poslednji pozdrav", a svima se obratio Rašićev partner u poslu. 

Printscreen/YouTube/Mirko Rašić
Mirko Rašić

- Ko je bio Mirko Rašić? Teško je opisati u jednoj rečenici, ali ću pokušati u kratkim crtama - automehaničar, karatista, glumac, pre svega toga sin, otac, partner, prijatelj, brat, drugar i saradnik. Osoba puna ljubavi za sve nas koje je okupio oko sebe. Harizma i energija koja se retko viđa. Mirko nije imao probleme, nije imao neprijatelje, nije imao dugove. Nažalost, Mirko je imao sopstveni nemir koji je dugo nosio u sebi - istakao je on i nastavio:

- Pravac kojim se Mirko zaputio, nažalost, niko nije mogao da predvidi. Kuda neovlašćeni serviser ide dalje? On bez Mirka nema smisla. Cela priča, nažalost, staje. Plan je da u narednom periodu objavimo klipove snimljene u aprilu ove godine, a nakon toga ćemo ići sa starim klipovima sa kanala koji je ugašen. Zašto sve ovo radimo? Zato što želimo da kompletna monetizacija sa Jutjuba ide na račun njegove maloletne ćerke koja će sa 18 godina moći da podigne novac i iskoristi ga za fakultet i možda neku dvojku GTI-a. Na ovaj način želimo Mirku da se odužimo za sve divne trenutke koje smo zajedno proživeli, a vi nam u svemu tome možete pomoći. Gledajte klipove i sačuvajte Mirka od zaborava - kazao je Rašićev saradnik.

Printscreen/YouTube/Mirko Rašić
Mirko Rašić

On je pozvao sve da se obrate svojim prijateljima ili bilo kome ukoliko se osećaju nesigurno.

- Ukoliko se ikada osetite usamljeno, zapostavljeno, nesigurno ili slabo, obratite se svojim prijateljima, roditeljima, stručnim licima. Nije sramota zaplakati i biti slab. Volite sebe jer ćete samo tako moći da volite i druge. Vidimo se nekad gore, da udarimo po jedan "živeli" - zaključio je snažnom porukom.

Podsetimo, ubrzo pošto je objavljena vest da je Mirko Rašić pronađen mrtav, počele su da kruže priče da je izvršio samoubistvo zbog dugova.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike