Teodori Džehverović po drugi put uništavaju auto! Pevačica pokazala štetu i požalila se: Hoću da ga prodam! (FOTO)

06.06.2023

14:26

0

Pevačica ne može da veruje da joj se opet događa ista stvar

Teodori Džehverović po drugi put uništavaju auto! Pevačica pokazala štetu i požalila se: Hoću da ga prodam! (FOTO)
Teodora Džehverović - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Pevačica Teodora Džehverović požalila se svojim pratiocima na svom nalogu na Instagramu da joj je uništen auto, tačnije da je neko skinuo znak sa njega.

Naime, pevačica vozi model "Mercedesa", a znak koji se nalazi napred na autu se lako skida, kako tvrdi pevačica, te joj se ovo dešava drugi put.

- Vi znate da sam ja ljubitelj Mercedesa stvarno, međutim znak na modelu koji trenutno posedujem je jako lako skinuti i to mi se desilo već drugi put. Ja idem i vozim auto sa ovom rupom - rekla je Teodora u okviru svog storija.

Ono što pevačicu nervira jeste što će morati opet da stavi znak, a sigurna je da će joj se desiti ista stvar. Zato je rešila da auto proda.

- Baš me briga za rupu, nego ću ja opet da promenim znak i neko će opet da mi skine i ja želim da prodam ovaj auto jer koja je poenta da ja stalno kupujem znak koji neko konstantno krade – požalila se pevačica. 

Teodora se, inače, nedavno našla u centru skandala kada je počeo da kruži snimak na društvenim mrežama nakom su tvrdili da je glas u eksplicitnom snimku zapravo njen.

Teodora Džehverović Instagram screenshot
Teodora Džehverović

- Postoje dve istine... Prva je da mi je neko sve ovo namestio i lažirao, a druga je da je neko to na kvarno snimio i objavio. Šta god da je od te dve istine, loše je za jednu žensku osobu. To može da se desi bilo kome, ja sam javna ličnost i ne mogu da verujem da nisam dobila podršku žena, one su se prve zezale sa tim. Ne mogu da verujem da se nisu stavile u moju situaciju i shvatile kako je meni bilo u tom momentu - rekla je Teodora nedavno i dodala:

- Zahvalila bih se osobi koja mi je ovo priredila, jer sam tek sada shvatila koliko sam jaka. Ovo što je meni učinjeno, to je krivično delo. Sklonila sam se sa strane i rešavala sa ljudima koji treba da se bave tim. Ljudi misle da je lako zezati se sa nama koji smo javne ličnosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike