Jasna Milenković Jami otvoreno o misterioznom izabraniku: Bez ljubavi ne može da živi, ali evo zašto se nikad nije udala!

04.06.2023

18:25

0

Tvrdi da nikad i neće da stane na ludi kamen

Jasna Milenković Jami otvoreno o misterioznom izabraniku: Bez ljubavi ne može da živi, ali evo zašto se nikad nije udala!
Jasna Milenković Jami - Copyright Printscreen ,,Premijera - Vikend specijal"

Jasna Milenković Jami progovorila je otvoreno o svom ljubavnom životu kao gošća jedne emsije, pa objasnila zašto je, kada je to polje u pitanju, najlepše uspomene vežu za Skadarliju.

- Prelepe uspomene me vežu za Skadarliju. Kao mala sam šetala i gledala zaljubljene parove i maštala da ću jednog dana i sebe videti tako. I to se desilo, tu sam upoznala svoju najveću ljubav. Sećam se da sam od njega dobila na poklon parfem, u pitanju je „Angel" koji je i dalje moj omiljeni. Ovde su mi se desili najlepši i najslađi poljupci. Ovo mesto ima neku magiju za ljubav - istakla je ona u „Premijeri - Vikend specijalu", pa dodala:

Jasna Milenković Jami, Printscreen ,,Premijera - Vikend specijal"
 

- Dešavale su se ljubavi i u kafani. Tako se ljubav potvrđivala. Mi smo stavljale muškarce na test u kafani, ako ga prođe, onda je on pravi.

Na pitanje da li je šta loše uradila zbog ljubavi, odgovorila je odrično.

- Nikada ništa nisam činila loše stvari zbog ljubavi. Ja sam osoba koja voli ljude nesebično. To je i smisao života. Ja bez ljubavi ne mogu da živim - naglasila je pevačica koja je trenutno i te kako zaljubljena, ali sa svojim partnerom ne živi.

Vešto, takođe, skriva i njegov identitet od javnosti.  

„Zato i trajemo!"

- Zbog toga i trajemo... Mnogo se volimo, nemamo kad da se svađamo, zajedno smo kad želimo i nemamo nikakvih problema. To je tajna ljubavi koja traje. Ako si stalno nekome nad glavom, tada ljubav puca! On je uvek za mene dostupan - objasnila je Jami, pa počela šaljivo da peva „Eh, da si moj, da nisi njen, da nisi oženjen" upitana da li je on, možda, zauzet,

Dan-danas, Jami nije otišla do oltara, niti planira da to uradi.

- Nikada u životu nisam „stala na ludi kamen" i neću ni u budućnosti. Ne verujem u papir. Verujem u ljubav, u odnos i u razumevanje. Nekako, kad se desi taj papir, sve se upropasti. Danas je brak malo biznis, nisu više brakovi onakvi kakvi su nekad bili - zaključila je ona u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike