Džejla Ramović progovorila o dečku kojeg je prijavila policiji: Otkrila da li je imala nešto sa njim

04.06.2023

09:30

0

Pevačica se do sada nije oglašavala o ovoj situaciji

Džejla Ramović progovorila o dečku kojeg je prijavila policiji: Otkrila da li je imala nešto sa njim
Džejla Ramović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Džejla Ramović je pre nekoliko nedelja prijavila policiji dečka koji ju je uhodio, a sve do sada ona se o ovom slučaju nije oglašavala.

Pojavile su se i spekulacije da se između njih dešavalo nešto više, odnosno da je on njen bivši, ali je Džejla to demantovala.

Instagram printscreen/dzejlaramovic
Džejla Ramović

- Ne bih sada dužila o tome, ima istine, desila se ta situacija.  Što se prenosila informacija da je moj dečko, to nije istina i čovek nema veze sa mnom. Od svega toga je najbitnije da je to sada završeno i da sam ja sada sigurna. To je stvar koja se mnogo puta i mnogim pevačima dešava. Naravno da se tome može stati na put - rekla je pevačica.

Podsetimo, kako se pisalo, nju je taj muškarac pratio dve godine na nastupima, pa je ona potražila pomoć nadležnih u Novom Sadu, s obzirom na to da on tamo ima prebivalište.

Džejla, kao što je poznato, studira u Barseloni, ali često putuje zbog poslovnih obaveza. Kako kaže, teško je, ali kad će ako ne sada.

Instagram printscreen/dzejlaramovic
Džejla Ramović

- Svuda sam iskreno, stalno sam na relaciji Barselona, Srbija, Bosna... Tempo je onako jak, ali sve stižem i sve mi super ide. Kada ću ako neću sad, stvarno se trudim i sve mi odlično ide, uporedo i taj fakultet, i muzika, i snimam nove pesme i radim svaki vikend - rekla je ona, a zatim otkrila i šta novo sprema publici kada su pesme u pitanju:

- Ne radim na albumu, ali radim na nekim novim singlovima i duetima, tako da biće uskoro nova pesma, a zatim i duet - istakla je ona za "Telegraf".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike