Anastasija Ražnatović slavi 25. rođendan: Gudelj joj priredio iznenađenje, pao i poljubac! (FOTO/VIDEO)

25.05.2023

16:14

0

Trudna pevačica je uživala dok joj je izabranik pevao rođendansku pesmicu

Anastasija Ražnatović slavi 25. rođendan: Gudelj joj priredio iznenađenje, pao i poljubac! (FOTO/VIDEO)
Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj - Copyright Instagram_raznatovicanastasija

Anastasija Ražnatović danas proslavlja 25. rođendan, a tim povodom joj je njen izabranik Nemanja Gudelj priredio iznenađenje.

Anastasija je dobila čokoladnu tortu, a Nemanja je sa prijateljima otpevao pevačici rođendansku pesmicu. Kada su završili, slavljenica je zatvorila oči, zamislila želju i oduvala svećice sa rođendanske torte, a onda je pao i poljubac sa Nemanjom.

No, to nije bilo sve. Trudna pevačica je objavila i fotografiju sa svojim dragim, na kojoj vidimo da joj je fudbaler poklonio cveće, balone, ali i plišane igračke koje je ona držala u naručju.

Podsetimo, Nemanja i Anastasija su nedavno obelodanili da čekaju svoje prvo dete, a onda saznali i da će dobiti ćerku u oktobru. Pevačica već neko vreme boravi u Sevilji, gde čeka papire kako bi mogla da više vremena provodi tamo od onog koji je po zakonu dozvoljen.

Kako se navodilo u medijima, njih dvoje planiraju i initmno venčanje, u krugu porodice. No, njena majka Ceca Ražnatović je otkrila da ona ne zna ništa o tome, čime je mnoge nasmejala.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike