Otkad sam postao deda, sve je drugačije! Boban Rajović ne skriva sreću zbog unuka: Kupiću mu pola dečje prodavnice

26.05.2023

16:47

0

Pevač je priznao da mu je nova uloga u životu promenila pogled na svet

Otkad sam postao deda, sve je drugačije! Boban Rajović ne skriva sreću zbog unuka: Kupiću mu pola dečje prodavnice
Boban Rajović - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Boban Rajović je sredinom marta ove godine postao deda, kada je njegova ćerka na svet donela sina kome su ponosni roditelji dali ime Ilija. Pevač je sada prvi put pričao o tome kako se oseća u ovoj ulozi, ali i da li je već razmazio unuka.

Kako je istakao, on sada potpuno drugačije gleda na svet.

ATAImages/Antonio Ahel
Boban Rajović

- Neopisiv osećaj. Nešto posebno i drugačije od svega što sam doživeo sada. Taj čin dede mi mnogo prija, bez obzira što se osećam mnogo jako. Od toga dana kada se Ilija rodio, moja glava je potpuno drugačija, drugim očima gledam na svet i život. Ako sam iole bio neozbiljan do sada i to se ugasilo - kaže on i otkriva da li će razmaziti unuka:

- Ćerka i zet žive vrlo dobro i imaju sve moguće uslove, teško je obradovati ih poklonom i to će mi biti veliki zadatak. Unuku bih svaki dan kupovao nešto. Imam nameru da mu kupim pola dečje prodavnice. On je još mali, ali biće sigurno najrazmaženiji unuk na planeti.

ATAImages/ A.A.
Boban Rajović

Rajović ističe da su mu deca sada velika, pa mu lakše pada što je odsutan zbog posla, ali bi ipak voleo da provodi više vremena sa njima.

- Deca su velika, žao mi je što možda u nekim najbitnijim trenucima nisam bio tu, ali je moja najbitnija osoba u životu, moja žena, bila tu za njih. Osetili su moju ljubav, a ako su imali prazninu, sada je ispunjavamo, i oni i ja, i sve je na svom mestu - istakao je pevač za “Super TV”.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike