Crnogorska manekenka u zagrljaju Bobana Rajovića: Ovakve scene niko nije očekivao! (FOTO)

30.04.2023

16:35

0

Pevač će uskoro publici predstaviti novi projekat

Crnogorska manekenka u zagrljaju Bobana Rajovića: Ovakve scene niko nije očekivao! (FOTO)
Boban Rajović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Boban Rajović poslednje dane aprila proveo je u Crnoj Gori, jer u Baru vredno radi na snimanju novog, visokobudžetnog spota za pesmu "Kamen u cipeli", koji će svetlost dana ugledati za manje od dve nedelje.

Kako saznajemo, snimanja traju i po 12 sati dnevno, a na istima je angažovana iskusna ekipa iz komšijske zemlje, ali i jedna od najlepših devojka na ovim prostorima.

Reč je o prelepoj Nadi Lončar, poznatoj crnogorskoj manekenki, koja se oprobala i u svetu glume. Nada se ni manje ni više pojavila u turskim projektima koji se rade u produciji Netfliksa.

Privatna arhiva
Nada Lončar

Nada i Boban imaju niz prisnih kadrova u spotu koji će izaći. Ona je prikazana kao vatrena ratnica, koja na kraju priče popularnog pevača pogađa strelom.

Donosimo vam samo neke od kadrova, po kojima se jasno vidi da Rajovićevu publiku očekuje prava poslastica od spota. Muškarcima će zbog Nade, s druge strane, ovo biti raj za oči, a neke od kadrova sa snimanja, kao i Nadine fotografije, detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike