Džona Hil neprepoznatljiv: Osušio se kao grana, pustio kosu, bradu - više liči na Toma Henksa iz „Izgnanika" nego na sebe! (FOTO)

20.05.2023

07:59

0

Nikad mršaviji nije bio

Džona Hil neprepoznatljiv: Osušio se kao grana, pustio kosu, bradu - više liči na Toma Henksa iz „Izgnanika" nego na sebe! (FOTO)
Džona Hil - Copyright Profimedia

Džona Hil, ne bi li završio neke obaveze, „skoknuo" je do Malibua, gde su ga tamošnji paparaco fotografi „upecali", pa najnovijim materijalom zgranuli pola sveta. Naime, glumac koji se svakako transformisao skinuvši višak kilograma, sada je mršaviji nego ikada.

Uz to, pustio je kosu i bradu, pa ga je na prvi pogled teško prepoznati.

Na društvenim mrežama su ga brzinom svetlosti uporedili s Tomom Henksom iz „Izgnanika", ističući kako više na njega liči nego na samog sebe.

Tom Henks u „Izgnaniku", Profimedia
 

Inače, šuška se kako Džona čeka svoje prvo dete s izabranicom Olivijom Milar, za koju se sumnja da mu je i verenica - otkako su viđeni tokom jedne kupovine, a ona nosila ogroman, dijamanstki prsten na ruci. Iz izvesne radnje s bebi-opremom, s druge strane, očevidac je istakao za „People" kako se Oliviji stomačić već poznaje, pa otud i sumnje da će se par uskoro ostvariti u jednoj od najlepših životnih uloga.

Ranije, podsetimo, Hil i Đijana Santos, fotografkinja, bili u vereni. Rastali su se, međutim, 2020. godine u oktobru. S druge strane, glumac je bio povezivan i sa surferkom Sarom Brejdi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike