Toliko sam se ugojio, da me je sramota da izađem napolje! Džejms Ardžent: Ne mogu sam da vežem pertle!

24.01.2021

10:23 >> 10:14

0

Mladi engleski pisac dobio je upozorenje od lekara da bi zbog gojaznosti mogao i da umre. Uplašen, rešio je da smrša, ali se i podvrgne nekoj od operacija ž

Toliko sam se ugojio, da me je sramota da izađem napolje! Džejms Ardžent: Ne mogu sam da vežem pertle!
Copyright Džejms Ardžent Profimedia

Džejms Ardžent, pisac i televizijska ličnost, progovorio je javno o svojoj borbi s viškom kilograma, koje je nabacio tokom karantina, mere uvedene za suzbijanje širenja koronavirusa. Mirujući kod kuće i ne odlazeći ni na kakve treninge, u potpunosti je „bacio” dobru dijetu u drugi plan, pa na vagi dostigao cifru 165!

Pročitajte još:

Kako je objasnio, više nije u mogućnosti sam i da veže pertle, a kada gleda svoje fotografije u stanju je i da zaplače.

Takođe, svestan je da je neke druge poroke zamenio hranom, te da je to pre svega problem, pa je tako rešio da potraži adekvatnu pomoć. Trenutno, razmišlja se i između dve operacije smanjenja želuca – manje i više invazivne (gastrične premosnice i gastrektomija rukava), ne bi li sebi olakšao put do lepšeg i zdravijeg stanja.

– Prošlo je godinu dana otkako sam se otarasio alkohola i narkotika, ali sam zato nabacio kilažu. To je u početku bilo zanemarljivo, a sada me je sramota da izađem napolje. Non-stop sam sedeo kod kuće i, tako, tešio se hranom… A ne želim da umrem. Operacija mi je možda i jedina šansa da preživim. Kad gledam svoje slike, rasplačem se. Pre neki dan sam morao da zamolim menadžera da mi veže pertle, jer ja ne mogu. Lekari kažu da sam morbidno gojazan, da moram na dijetu, a ja sam zavistan od hrane. Operacija mi je jedini spas – siguran je Džejms, koji je nedavno ponovo počeo s vežbanjem.

Džejms Ardžent Profimedia

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike