Neke pevačice koje se bave i prostitucijom za vikend uzmu na hiljade evra i ja ih znam: Simonida Milojković ponovo šokira tvrdnjama!

14.05.2021

18:21 >> 18:34

0

Novinarka i spisateljica mnoge je ostavila bez reči spominjući svojevremeno poznate dame koje ćute o silovanju, a sada - to je ponovo učinila, govoreći o n

Neke pevačice koje se bave i prostitucijom za vikend uzmu na hiljade evra i ja ih znam: Simonida Milojković ponovo šokira tvrdnjama!
Copyright Simonida Milojković ATAImages/M. M.

Simonida Milojković, poznata spisateljica i novinarka, ponovo je sve ostavila bez reči, govoreći javno o prostituciji među poznatim ličnostima. O tome da li ipak „postoji razlika između domaćice, doktorke i prostitutke”, ko su u stvari elitne prostituke u Srbiji, kao i da li se među njima kriju i poznate ličnosti”, progovorila je kao gošća emisije „Puls Srbije”, napominjući da mnogo poznatih koji se ovime bave – i sama poznaje. Prema njenim rečima, uglavnom su u pitanju žene sa televizije, te pored pevačica dosta je i glumica, kao i voditeljki. Ono što njih sprečava da o svemu tome govore javno, misli Simonida, je to „što možda imaju porodicu i decu”.

– Prostitucije kod nas ima u mnogim branšama. Uglavnom su to žene koje se pojavljuju na televiziji. Neke naše voditeljke, glumice i pevačice se zaista time bave. Mislim da one to rade zbog položaja, napredovanje preko kreveta u poslu i to je prostitucija. To je kod nas prestalo da bude sramota, vidim i po rijaliti programima da devojke tamo više nije sramota. Kad hoće da se uvrede međusobno nazovu se „jeftinušom”. Sad nije sramota što naplaćuješ se*s, nego što ti je niska cena. Postoje neke naše pevačice koje dobiju po nekoliko hiljada evra za vikend. Baš ima nekoliko izuzetno poznatih pevačica koje se time bave i ja znam ko su one. One ne mogu da pričaju o tome javno, jer možda imaju porodicu i decu – tvrdi Simonida.

Pročitajte još:

Spisateljica je zatim dala i odgovor na pitanje kako se u Srbiji postaje elitna prostituka, prema njenom mišljenju, te koje kriterijume jedna devojka ili žena mora da ispuni da bi se time bavila.

– Svedoci smo da se dešava da danas bude uhapšena prostitutka, pa sutradan puštena. Kako je to moguće? One rade ili za neku službu ili za neku jaku organizaciju gde se bave špijunažom. Koliko se samo puta desilo da se preko noći dešava da političari promene mišljenje. Najčešće se snimi njegov odnos sa prostitutkom, pa ga onda ucenjuju – kaže ona, koja ovu temu i te kako istražuje.

– Dugo istražujem ovu temu, pogotovo zbog romana „Grabljivica”. Davno sam posećivala ilegalne javne kuće gde sam se lično uverila da postoji mnogo nasilja. Ja ne volim reč elitna prostitucija jer to populariše jedno nemoralno i sramno zanimanje. Ne mora da znači da su klijenti elitni, bogatstvo i ugled ne ide zajedno. Retkost je prava da neko zaradi velike pare na pošten način. Razlika između elitne prostitutke i ulične je što elitna zarađuje više. Nisam nipošto za legalizaciju prostitucije, jer su prostitutke u zemljama gde je to legalizovano podjednako nesrećne kao i prostitutke kod nas. One su sve navučene na drogu, uglavnom kreću sa kokainom pa onda posle daj šta daš. One propadaju sa godinama, a samim tim i njihova cena – objašnjava Simonida.

Simonida Milojković ATAImages/M M.

Podsetimo, spisateljica je mnoge ostavila u šoku, pošto je u jednoj emisiji otkrila da poznaje tri veoma poznate pevačice, koje ćute o silovanju.

– Znam mnoge žene koje su bile silovane, meni su privatno rekle. Reč je o tri pevačice popularne, veoma, koje su mi pričale da su ih silovali neki moćnici iz muzičke industrije – započela je pre par meseci Simonida u „Premijeri – Vikend specijalu”, pa nastavila: Te tri žene ćute o tome. One su, sada već, sa bogatim karijerima. Sve tri su bile na početku karijere, bile su mlade i bile su silovane od strane… Sad ne smem čak ni da kažem zanimanje tih muškaraca, da ne bi neko nešto doveo u vezu. Ali, recimo, neki kompozitor, muzički urednik, harmonikaš. Znaš zašto ćute? Ćute zato što nisu odmah prijavile. Drugo, mnoge žrtve ne prijavljuju zato što je taj postupak suđenja neprijatan za žrtvu. One, maltene, ponovo bivaju silovane, jer advokat odbrane, koji brani optuženog, pokušava da je degradira kao ličnost, da dovede njen moral u pitanje ne bi li svog štićenika odbranio. One su izložene strašnoj torturi na sudu – tvrdila je.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike