"Kako se zove? Jagoda?" Lepa Brena prekrstila Breskvicu i nasmejala javnost: Evo kako je treperka reagovala!

18.05.2023

19:28

0

Nedavno su zajedno nastupale u Beču

"Kako se zove? Jagoda?" Lepa Brena prekrstila Breskvicu i nasmejala javnost: Evo kako je treperka reagovala!
Lepa Brena i Anđela Ignjatović Breskvica - Copyright ATA Images/Antonio Ahel/Marija Mlađen

Mlada pevačica Anđela Ignjatović Breskvica pre nekoliko dana nastupila je u Beču, zajedno sa Lepom Brenom i Draganom Mirković. Breskvica je istakla da joj je bila velika čast što je nastupila sa dve, kako ih je nazvala, najveće zvezde.

Ovaj spoj trep i narodne muzike posebno se dopao Lepoj Breni, koja će u junu održati koncert sa Senidom, gde će takođe pevati nekoliko numera trep pevačice.

Komentarišući nastup sa Draganom i Breskvicom, Brena je napravila lapsus koji je nasmejao javnost, nazvavši Breskvicu - "Jagoda".

Printscreen ,,Amidži šou"
Anđela Ignjatović Breskvica

- Ja sam uvek za neke nove stvari i nove priče. Volim novitete, ali ne mogu uvek ja da dajem neki novitet. Zato mi se dopada što je ovo sada jedan miks muzike - Dragana i ja i nekoliko repera. Kako se zove, Jagoda, Breskvica? E, Breskvica - zapitala se na konferenciji za medije Brena, što je mnoge nasmejalo.

Ipak, Breskvica ovo nije zamerila Breni, pa je o njoj imala samo reči hvale.

- Imala sam tu čast da nastupam sa naše dve najveće zvezde. Ponosna sam zbog toga. S Draganom sam već nastupala u Parizu i ta žena je nešto najdivnije na svetu. Toliko je divno biće da ja to ne mogu da objasnim. Brenu sam imala prilike da vidim kad sam silazila s bine prvi put u životu. Samo sam je gledala i nisam znala šta da joj kažem koliko sam bila srećna - istakla je Breskvica.

ATAImages/Amir Hamzagic
Lepa Brena

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike