Seka Aleksić pustila gorke suze u emisiji zbog pitanja o ocu: Nemojte to, nisam planirala da plačem (FOTO)

15.05.2023

22:46

0

Pevačica se "rasula" u komade

Seka Aleksić pustila gorke suze u emisiji zbog pitanja o ocu: Nemojte to, nisam planirala da plačem (FOTO)
Seka Aleksić - Copyright Screenshot „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović", Blic TV

Pevačica Seka Aleksić u javnosti retko govori o svom teškom odrastanju i nesvakidašnjem detinjstvu. Sada je gostujući u jednoj emisiji otvorila dušu o porodičnim odnosima i razvodu svojih roditelja.

Naime, njena mama se razela od oca, a zbog ratnih okolnosti kao izbeglička porodica, preselili su se iz Bosne za Banju Koviljaču. To je bio Sekin treći razred osnovne škole, a sa mamom i bratkom doselila se u pomenuto mesto u Srbiji, kog se nerado seća. Kasnije se preselila u Lipolist, nadomak Šapca,

Za vreme rata prekinula je odnos sa ocem, kog joj je kasnije tokom odrastanja nadomestio očuh. Dugi niz godina nije pričala sa tatom, a sada je otkrila detalje ponovnog susreta, i reči koje joj je otac tada uputio nakon mnogo godina.

- Jao, nemojte to... Pa, nisam planirala da plačem - rekla je Seka, a potom smogla snage i otkrila šta joj je tata prvo rekao.

- Rekao je "Gde si ti, Žilo?" Znam da su mi rekli, kasnije, njegovi drugari da je nosao non-stop moju sliku i pokazivao da je to njegova ćerka - odgovorila je Seka i zaplakala u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović".

ATAImages/ Antonio Ahel
Seka Aleksić

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike