Ovako protiče prvi rođendan Đanijevog unuka Lava: Baba i deda kao da se takmiče ko ga više voli! (FOTO)

19.04.2023

22:25

0

Čestitke pristižu sa svih strana

Ovako protiče prvi rođendan Đanijevog unuka Lava: Baba i deda kao da se takmiče ko ga više voli! (FOTO)
Radiša Trajković Đani - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Minja i Marko Trajković, naslednik Radiše Trajkovića Đanija, protekle godine u ovo vreme obradovali su porodicu vestima da je pevačev mlađi unuk stigao, te da će bebica nositi ime Lav. Danas, poznati baka i deda gotovo da su se utrkivali na društvenim mrežama u tome ko ga više voli, objavljujući sa dečakom fotografije i čestitajući mu tako prvi rođendan.

- Srećan prvi rođendan, moj Lavu - napisao je Đani uz svoj „stori" s detetom, kojim je zasigurno pokrenuo pravu lavinu reakcija i komentara fanova.

- Mojoj tačkici srecan 1. rođendan, voli te baba najviše - istakla je pevačeva supruga Slađa, uz niz fotografija s bebom.

Podsetimo, Đani je jednom u poznatom stilu ispričao kako je njegov unuk dobio ime.

– Dobio je ime Lav jer je moj sin mnogo voleo zoološki vrt kad je bio mali... (smeh) On je francuski državljanin, pa će i dete biti. Hteli smo neko kraće ime, da se lako izgovara – objasnio je bio ranije za medije.

Trajković, inače, ima još jednog unuka, nešto starijeg od Lava, a koji nosi ime Nikola. Njega su mu podarili snaja Nina i drugi sin, Miloš. Uskoro, Lavovi roditelji dobiće i jednu devojčicu, pohvalio se nedavno ponosni tata na društvenim mrežama.

Minja i Marko Trajković čekaju devojčicu, Instgaram printscreen/ marko___trajkovic
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike