Afera "mito" ponovo trese "Zvezde Granda": Takmičarka se oglasila o surovim optužbama na račun Đorđa Davida!

30.04.2023

17:03

0

Ivana je prošla kroz takmičenje sa rokerom

Afera "mito" ponovo trese "Zvezde Granda": Takmičarka se oglasila o surovim optužbama na račun Đorđa Davida!
Đorđe David - Copyright G.G./ATAImages

Taman kad se stišala afera o navodnom uzimanju mita kandidatima u "Zvazdama Granda", nakon što je Snežana Đurišić epilog priče potražila na sudu, u javnosti su se pojavile nove optužbe nekadašnih takmičara, na račun mentora Đorđa Davida.

Ovim Snežane i Đorđe se našao na meti tračeva, pa je bez dlake na jeziku progovorio o „napakovanim pričama“ i navodnoj iznudi novca od očeva kandidata kojima je mentor.

Mnogobrojni kandidati kao i članovi strzučnog žirija, stali su u Davidovu odbranu, a sada je još jedna učesnica, Ivana Dimovski, iz svog ugla prokomentarisala aktuelnu temu i otkrila da li su joj nekadašnji mentor i drugi članovi žirija tražili novac zarad prolaska dalje.

ATAImages/Antonio Ahel
Đorđe David

- Takmičila sam se u dve sezone „Zvezde Granda“, prvi put sam došla do polufinala, a samo da napomenem da je to bilo dok je trajala korona, i samim tim takmičenje je trajalo skoro dve godine i nikada mi niko nije tražio novac kako bih prošla u sledeći krug, a kamoli ako odem što dalje - istakla je Ivana Dimkovski i otkrila da li je nekad od drugih učesnika čula da spominju novac.

- Kao i svi, jedino sam iz medija čula za pojedinačne slučajeve, koji zbog malo medijske pažnje ne biraju čime će se služiti - rekla je pevačica, pa se dotakla Đorđa Davida.

- Vidim da je i moj bivši mentor Đorđe David pomenut kao član žirija koji traži novac kako bi takmičari prolazili dalje, ja mogu da tvrdim da meni niko nikada nije tražio novac, niti bilo šta slično kako bih se što bolje plasirala. Samo upornošću, vrednim radom i velikom željom za uspehom možete stići tamo gde ste zamislili - kaže Ivana.

,,Zvezde Granda" printscreen
Ivana Dimovski

Inače, Ivana se prvi put u „Zvezdama Granda“ pojavila dok je još bila maloletna.

- Prijavila sam se sa samo 16. godina i to mi je jako brzo proletelo. Od audicije, pa do sada je zaista vreme proletelo. Audicija, svaki krug takmičenja, snimanja, probe sve mi je bilo zanimljivo i jedno lepo iskustvo - izjavila je nedavno, prenosi Grand.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike