Ovo je sin pokojnog Marka Nikolića: Ne živi u Srbiji, a evo čime se bavi! (FOTO)

15.05.2023

13:30

0

Glumac se tri puta ženio i ima troje dece

Ovo je sin pokojnog Marka Nikolića: Ne živi u Srbiji, a evo čime se bavi! (FOTO)
Marko Nikolić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Legendarni Marko Nikolić, kog je javnost posebno upamtila kao Gigu Moravca iz „Boljeg života", tri puta je odlazio do oltara i u svakom braku dobio je po jedno dete. Naslednicu Minu, glumicu, javnost prililno dobro zna.

Ostalo dvoje dece, međutim, ne živi pod budnim očima medija i javnosti. Sin Nikola, na primer, agent za prodaju nekretnina, boravi u Italiji. Svakako, u kontaktu je sa svojom sestrom i veoma podseća na poznatog oca.

Ime najstarije ćerke glasi Senka.

- Ne znam da li na žalost ili na sreću, ali tri puta sam se ženio i imam troje divne dece - kazao je jednom prilikom Marko, prenosila je štampa, a iz intervjua koji je dao nekoliko meseci pre nego što je preminuo, saznalo se i da od Nikole ima unuku Belindu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikolić Mina (@zha.na_)

 

- Deca su se osamostalila. Najstarija Senka dugo je na Radio-Jugoslaviji bila urednik u Spoljnopolitičkoj redakciji, a odnedavno je u „Rodi“ aranžer gondole. Sin Nikola živi u Italiji, gde je agent za prodaju nekretnina. Stalno mi šalje slike na kojima je u odelu i sa kravatom. Od njega imam unuku Belindu koju nikada nisam video. To će se, nadam se, uskoro promeniti. Najmlađa Mina završila je glumu, igra u nekoliko predstava i radi u jednom kafiću - objasnio je onda bio on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike