Prvi Vaskrs Đokovića s naslednikom Aleksandrom! Saška Veselinov puca od radosti: Đole i ja smo uigran tim!

16.04.2023

15:40

0

Govoreći o sinu i tome na koga liči - tvrdi da je pokupio najbolje od svih

Prvi Vaskrs Đokovića s naslednikom Aleksandrom! Saška Veselinov puca od radosti: Đole i ja smo uigran tim!
Saška Veselinov - Copyright Printscreen „Nedeljno popodne" Hype TV

Saški Veselinov i Đorđu Đokoviću ovaj Vaskrs će ostati u posebnom sećanju, jer ga prvi put obeležavaju sa svojim naslednikom Aleksandrom. Uloga roditelja dobro im je legla i svaki im je dan lepši otkako su postali mama i tata dečaka. 

- Svi smo dobro. Zaista imam divno iskustvo što se tiče porođaja i oporavka, nakon četiri dana sam izašla iz bolnice kao nova. Beba je divna, samo spava, ručka i mnogo se umiljava. Ima debele obraze i mama koristi svaku priliku da ga gnjavi - nasmejala se novopečena mama u razgovoru s medijima, pa je zatim objasnila zašto se ove godine poznata porodica možda i ne okupi povodom velikog praznika. 

- Imajući u vidu da na dan Vaskrsa počinje turnir „Srpska Open" u Banjaluci, ne mogu da kažem kakav će biti plan i organizacija. Ono što znam je da ljubavi neće manjkati. Mnogo volimo kada se porodično okupimo i potrudićemo se da tako bude i ove godine, u što većem porodičnom sastavu - naglasila je voditeljka. 

Gospođa Đoković se ovom prilikom i prisetila nekadašnjeg praznovanja, s porodicom iz koje je potekla. 

Saška Veselinov i Đorđe Đoković, ATAImages/ M.M.
 

- Vaskrs me uvek vrati u detinjstvo kada sam sa mamom u kuhinji ukrašavala jaja i pomagala oko porodičnog ručka - istakla je tada, pa na pitanje na koga njen Aleksandar liči odgovorila:

„Bio je isti deda Srđan!"

- Interesantna stvar je da je Aleksandar na svakom ultrazvuku najviše ličio na dedu Srđana. Iz moje perspektive, kada sam ga prvi put ugledala bio je isti Đole, a onda je počeo da otvara oči i tu sam videla sebe i svog tatu. Mogu da kažem da je pokupio najlepse od svih - objasnila je, te naglasila kako ni u jednom momentu nije sumnjala da će njen izabranik biti dobar otac. 

- Nisam nijednog trenutka razmišljala kako će se i da li će se Đole snaći u ulozi oca. Poznavajući ga kroz tu prizmu kakav je muž... Što se tiče obaveza oko bebe, mi smo uigran tim i zaista smo dobro organizovani - zaključila je Saška

(Blic)

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike