Otvoreno veliko finale Evrovizije 2023! Voditeljke večeras imaju pojačanje: Kontroverzni evrovizijski komentator im se pridružio na sceni!

13.05.2023

21:19

0

Slogan ovogodišnjeg Evrosonga je "Ujedinjeni muzikom"

Otvoreno veliko finale Evrovizije 2023! Voditeljke večeras imaju pojačanje: Kontroverzni evrovizijski komentator im se pridružio na sceni!
Voditelji Evrovizije 2023 - Copyright Printscreen Youtube/ Eurovision Song Contest

Veliko finale 67. Evrovizije je upravo otvoreno, a spektakl koji prate milioni gledalaca širom sveta na velikoj sceni Liverpulske arene, otvorili su prošlogodišnji pobednici s numerom "Stefanija".

Odmah potom prelepe voditeljke koje su nas vodile kroz takmičenje i tokom prva dva polufinala izašle su na veliku scenu i pozdravile milione širom Evrope, a ovog puta imaju i pojačanje.

Hana Vedingam, britanska pevačica i glumica, najpoznatija po ulozi Rebeke Velton u seriji „Ted Lasso", kao i britanska kantautorka, manekenka i članica žirija takmičenja „Britanija ima talenat" Ališa Dikson i ukrajinska pevačica Džulija Sanina čine voditeljski trio tokom finalne večeri, kom se pridružio i čuveni voditelj Grejam Norton.

Grejam je voditelj i višegodišnji evrovizijski komentator, čuven po svom sarkazmu i pomalo ironičnom tonu, koji nikog ne šteti.

Sva dešavanja sa finala Evrovizije u Liverpulu, detaljno možete pratiti uživo na našem sajtu iz minuta u minut.

Srbija broji sitno do nastupa Luk Bleka, koji će se Evropi predstaviti pod rednim brojem pet.

Tanjug/AP Photo/Martin Meissner
Voditelji Evrovizije 2023

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike