Dudaš sredio dvorište Gagija Jovanovića! Ćerka poznatog glumca sve snimila (FOTO)

06.07.2022

20:07

0

Sudeći po objavama, brzo joj se odužio - pokazavši kako ona provodi vreme u prirodi

Dudaš sredio dvorište Gagija Jovanovića! Ćerka poznatog glumca sve snimila (FOTO)
andjela_jovanovic_mihail_dudas - Copyright Instagram screenshot / mihaildudas

Gagi Jovanović voli da se baškari u Ribnici kod Zlatibora gde ima kuću kad god da mu obaveze do tozvoljavaju. Ovih dana, prema pisanju „Blica", pridružili su mu se ćerka Anđela i njen dečko, atletičar Mihail Dudaš, kom očito nije palo teško i da se malo pozabavi dvorištem nezvaničnog tasta.

Mlada glumica je sve svimila - kako je skinuo majicu pa i naslagao drva.

Mihail Dudaš Instagram screenshot / _blejzmodesti
 

Sa druge strane, on je na svom Instagramu pokazao kako Anđela provodi vreme u prirodi.

- Šumska vila i njen patuljak - napisao je on, pa zasigurno i pobrao brojne reakcije onih koji ga prate na pomenutoj društvenoj mreži.

Podsetimo, glumica je svojevremeno istakla kako je sportista njene roditelje prilično brzo upoznao, kao i da je sa njim veoma srećna.

– Nema stvari koju bih mu, bar za sada, zamerila, a budući da je naša veza vrlo intenzivna, za ovih pola godine jako dobro smo se upoznali. Za mene je on pravi muškarac, u svakom smislu te reči – počela je bila ona za „Hello", pa otkrila kako je prošlo upoznavanje sa Brankom i Gagijem:

– Često idem kod bake i deke da ih vidim, da im nešto odnesem, da pojedem jelo koje su spremili sa puno ljubavi. Mislim da sam već posle dve nedelje zabavljanja svratila sa Mihailom kod njih. Odmah su ga zavoleli, a mamu i tatu je upoznao posle našeg trećeg ili četvrtog izlaska... Nije bilo svečanog predstavljanja, niti ručka. Pred roditeljima nemam šta da krijem, a rekoh da je Mihail divan, lepo vaspitan dečko, pa mi je bilo drago da ih upoznam sa njim.

Anđela Jovanović Instagram screenshot / _blejzmodesti
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike