Bio je čudan i arogantan! Ljubavna priča Jovane i Željka Joksimovića: Kada su se upoznali bili su zauzeti, a jedno je presudilo

26.08.2022

20:59

0

Kada su obelodanili vezu, osam nedelja su bili na naslovnim stranama

Bio je čudan i arogantan! Ljubavna priča Jovane i Željka Joksimovića: Kada su se upoznali bili su zauzeti, a jedno je presudilo
mac_carpet_29012019_0308 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ljubavna priča Jovane i Željka Joksimovića malo kome je poznata. Upoznali su se 2008. godine dok su vodili evrovizijski program i tada su oboje bili emotivno zauzeti, te voditeljki današnji izabranik tada nije bio simpatičan, ali je vremenom promenila mišljenje. 

Jovana je priznala da se ljubav sa pevačem desila sasvim spontano.

ATAImages/ A.H.
Željko i Jovana Joksimović

 

- Kada je Marija pobedila svi smo bili presrećni. Dugo se nagađalo ko će biti voditelj,a  ja sam na nekoliko sastanaka predlagala da baš Željko bude voditelj, on je pevač koji je dobro poznat evrovizijskoj publici. Pre nego što smo se upoznali ljudi su mi govorili da je on arogantan i čudan tip, ali mislim da su pogrešili. Od prvog dana  smo se poklopili i na samim probama smo bili dobro uigrani - rekla je Jovana i dodala da iako su tata oboje bili emotivno zauzeti, ljubav je presudila. 

- Oboje smo bili zauzeti kada smo se upoznali. Mislim da se ljubav ili desi ili ne desi. Nama se desila, ne zbog toga što smo puno vremena provodili zajedno, nego se desila samo.

ATAImages/ A.A.
Željko i Jovana Joksimović

 

Pošto su u javnosti obelodanili vezu, nastali su probemi na koje Jovana nije navikla. 

- Ja sam do tada medijima davala izjave samo o poslu. Nastao je problem, prosto radila sam na RTS-u, izbrojala sam da smo oko osam nedelja bili na naslovnim stranama, meni je to bilo dosta čudno, ali smo na kraju prevazišli sve - kazala je Jovana u emisiji „Iz Profila“. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike