Duška Vučinić i dalje vodi svoju politiku! Hit kritike s „Evrovizije": Malo ko se izvukao! (FOTO)

31.05.2021

06:15 >> 02:29

0

U poznatom stilu je začinila takmičenje, pa izazvala raznorazne reakcije

Duška Vučinić i dalje vodi svoju politiku! Hit kritike s „Evrovizije": Malo ko se izvukao! (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Novinarka i prezenterka Duška Vučinić, javnosti poznata i kao komentatorka „Evrosonga” od 2003, već izvesno vreme nosi „titulu” kraljice sarkastičnih komentara kada je ovo takmičenje u pitanju. Zbog njih, godinama unazad u javnosti je „na snazi” ista polemika – da li je preterala i može li makar da „našminka” lični stav tokom prenosa?

Duška Vučinić ATAImages/Antonio Ahel

Za vreme šoua 2021. na kom su nas predstavljale mlade „Uraganke” – nije „spustila loptu” – pa se već danima priča o njenim „komentarima bez filtera” koji su kako zabavili, tako i ostavili u šoku brojne ljubitelje ceremonije, ali i korisnike društvenih meža.

„Treba mi Duška, kad napravim…”

U poznatom stilu, neuobičajenim za jednog prezentera, Duška je ispratila prvo i drugo polufinale, te finale „Evrosonga 2021″ ne štedeći nikoga, što je i podelilo publiku.

Twitter screenshot

Iznova, sa jedne strane, zamerali su joj kako nije posebno entuzijastična tokom prenosa i kako bi mogla „malo da spusti loptu”, postavljala su se i pitanja da li uopšte voli svoj posao… Dok je s druge njen sarkazam bio i više nego prihvaćen, te je zasmejao gledaoce i izmamio razne reakcije na društvenim mrežama.

Hit kritike

Sve što je imala da kaže posle nastupa Bugarske bilo je: „Dooobro.” Finska joj se, učinilo se mnogima, dopala, međutim drugi zbog boje njenog glasa veruju da je i to bio sarkazam… Na Tviteru, zbog svega ovoga, njeno ime brzo se „popelo” na sam vrh trending liste.

 

Kada su se svi predstavili izjavila je: „Šta su otpevali, otpevali su”, što je tek pokrenulo lavinu komentara na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Duška Vučinić (@duskavucinic)

Takođe, Duška je u jednom trenutku bila slobodna i da udeli „savet” kostimografima Malte:

– Kostimograf možda da razmisli o svom učinku ove godine – rekla je ona, očito baš ništa ne prepuštajući slučaju, a tviterašima ni te njene reči nisu promakle.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike