Glumica bila svedok ubistva u Novom Sadu: Molila ljude da ne izlaze iz zgrade

11.05.2023

21:40

0

Sa terase svoje zgrade ugledala je čoveka sa pištoljem

Glumica bila svedok ubistva u Novom Sadu: Molila ljude da ne izlaze iz zgrade
Copyright printscreen/nsuživo.rs/Printscreen/Instagram

Glumica Anica Petrović bila je svedok stravičnog zločina u Novom sadu kada je V. R. (34) upao u solarijum u Ulici Jovana Subotića i pucao u bivšu devojku, koja je izgubila život na licu mesta.

Naime, Anica je sa terase ugledala čoveka sa pištoljem u ruci, a zbog njene brze spašeno je još nekoliko života, budući da je ona odmah obavestila svoje sugrađane da se nešto čudno dešava. 

- Naime, nadomak moje zgrade desila se nesreća, gde je mladić ubio svoju devojku, pa onda pucao u sebe. Ja sam čula pucanj, u šta sam ja sumanjala jesu li se čule petarde ili ipak pištolj, nakon pet minuta su sirene Hitne pomoći i policije razjasnile moju dilemu - započela je ona u svojoj objavi na Instagramu.

Instagram printscreen/petrovicanica
Anica Petrović svedočila velikoj tragediji

 

- U tom trenutku, sa terase svog stana, sam ugledala čoveka sa pištoljem, i molila komšije koji žive u mojoj zgradi, a koji su imali potrebu da izađu iz iste, da se vrate u svoj stan jer se nesto desava. Nakon nekoliko minuta bili smo upućeni o čemu se radi... Nažalost dva mlada života su izgubili život....

Kako kaže dalje, tog jutra je planirala da ode u salon i zakaže termin, ali sve je odugovlačila.  

- Ceo dan mi se nekako nije dalo. Odlučila sam da prvo popijem kafu pa da siđem, i čula sam pucnjavu baš dok sam pila kafu. Nadala sam se da su petarde ali sam osećala nelagodu, još uz sirene i sve što se desilo proteklih dana, nisam znala da li je taj neko uhvaćen ili ide i puca u ljude - rekla je ona prenosi "Nova".

Zbog ovog njenog postupka od sinoć dobija zahvalnost komšija, a među njima su i roditelji mladića sa petog sprata, kojeg je na vreme upozorila da se vrati u zgradu. U znak zahvalnosti, sačekala ju je čokolada ispred stana.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike