Uhapšena Suzan Sarandon! Glumici, koja je vređala Đokovića, stavljene lisice na protestu (FOTO)

11.05.2023

14:40

0

Mučno je što moramo da se borimo za život u najbogatijoj naciji na svetu, kaže ona

Uhapšena Suzan Sarandon! Glumici, koja je vređala Đokovića, stavljene lisice na protestu (FOTO)
Suzan Sarandon - Copyright Profimedia

Holivudska glumica Suzan Sarandon privedena je kao jedna od akterki na protestu u Kapitolu države Njujork, u Albaniju, u znak podrške podizanju minimalne zarade za radnike restorana koji daju napojnicu, prenosi People.

Naime, zakonodavci države Njujork planiraju da povećaju minimalnu platu na 17 dolara na sat, uprkos tome što su radnici restorana koji daju napojnicu isključeni iz ovog novog zakona.

 

 


Suzan je zajedno sa ostlima, nakon kompletnog procesuiranja puštena iz pritvora, ali su osvanule fotografije kako je policajci vode s lisicama na rukama. Ona je, neposredno što je privedena, govorila na mitingu gde je istakla da su ti radnici izuzetno važni.

 

 

- Oni su veoma, veoma važni i treba ih tretirati dostojanstveno, ne samo zbog napornog rada koji obavljaju, već i onoga što moraju da urade da bi komunicirali, razumeli i bili strpljivi i sve stvari koje su povezane sa uspešnim poslom - rekla je ona.

Ipak, to nije jedini protest koga je bila deo. Samo nekoliko dana ranije, učestvovala je u protestima Udruženja pisaca Amerike.

Suzan Sarandon, poznata je po tome što se nikada nije libila da kaže svoj stav u javnosti, pa se tako našla u žiži interesovanja domaćih medija nakon što se izvinila teniseru Novaku Đokoviću zbog neopravdanih kritika na njegov račun.

Promo/Blitzfilm
Suzan Sarandon

Tada je nasela na lažnu informaciju da je Novak Đoković "pametovao" Simon Bajls i Naomi Osaki kako treba da se nose sa pritiskom.

- Retvitovala sam citat o Simon Bajls, koji je pogrešno bio interpretiran za Novaka Đokovića i izvinjavam se što sam to podelila pre nego što sam znala o čemu se radi - objasnila je Sarandon.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike