Imamo nesporazume! Mirka Vasiljević jednom rečju rešava probleme sa Vujadinom: Svi imamo mane i vrline

11.05.2023

10:35

0

Glumica uvek otvoreno govori o vanbračnom suprugu

Imamo nesporazume! Mirka Vasiljević jednom rečju rešava probleme sa Vujadinom: Svi imamo mane i vrline
Mirka Vasiljević i Vujadin Savić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Vanbračna zajednica glumice Mirke Vasiljević i fudbalera Vujadina Savića zbog njihovih različitih stavova o pojedinim temama često je interesantna javnosti, a ona uvek rado i iskreno govori i o njihovom odnosu. 

- Imate njihove obaveze i deca su prioritet. Prvo se sve oko njih uradi, pa ako ostane vremena za vas super. Onda imate životne obaveze oko kuće, oko vašeg posla, ali to tek kad se uverite da su dobro i da kvalitetno provode svoje vreme - ističe Mirka i dodaje da sa Vujadinom ima zajedničko vreme.

- Naravno da uspevamo, jer ne želimo da izgubimo naš odnos, tako da se nađe vremena. Kad čovek nešto želi on pronađe način - kaže glumica, ne krijući da i u njihovom odnosu često postoje nesporazumi.

- Ima momenata kada meni ne odgovara nešto što je on uradio i kad njemu ne odgovara nešto što ja uradim. Nisam ni ja savršena, nije ni on savršen, svi mi imamo mane i vrline, ali naša prednost je možda u tome što smo odrastali i sazrevali zajedno pa već jako dobro poznajemo jedno drugo i znamo gde treba da stanemo. I on i ja umemo da kažemo "izvini" - naglašava Vasiljevićeva za Kurir.

24sedam/Mladen Mijatović
Mirka Vasiljević

Kako imaju četvoro dece, uvek joj se postavlja pitanje da li planiraju još dece.

- Nikad ne reci nikad, ali nikada Vujadin i ja nismo bili stava imaćemo dvoje, troje, četvoro pa kad se to desi, to je to već kada smo osetili i on i ja tako su se deca rađala. Bogu hvala, pa nismo imali poteškoća u tome jer to je danas nažalost veliki problem. Sa te strane smo stvarno blagosloveni. Ja jesam odrasla u velikoj porodici ali nisam sad rekla: "E, to moram i ja sada da imam". To je neka energija između mene i Vujadina. To su bile neke naše privatne, intimne, odluke i želje, ali sećam se kada sam rodila treće dete moja tetka se malo i zabrinula za mene i rekla: "Ja se brinem za tvoje zdravlje jer trudnoća za trudnoćom, to je sve priroda regulisala, ali da li možeš da izdržiš i toliko da ne spavaš, ipak si mlada".

Printscreen Instagram/vujadinsavic
Mirka Vasiljević sa porodicom

Ali priroda je sve rešila, tako da, eto, mi smo sve to nekako spontano, razlika između trećeg i četvrtog deteta je sedam godina, ne namerno napravljena nego smo nekako i Vujadin i ja osetili da smo tada životno više zreliji i emotivno i životno nas dvoje u našem odnosu i onda smo poželeli da to krunišemo još jednim detetom i stvarno ima razlike kada rađate oko tridesete.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike