Kakva transformacija! Marko Kon smršao 45 kila i nećete ga prepoznati! (FOTO)

13.02.2022

21:47

0

Autor: Marija Mitić

Muzičar ima u planu da u narednih dva meseca skine još koji kilogram

Kakva transformacija! Marko Kon smršao 45 kila i nećete ga prepoznati! (FOTO)
Marko Kon - Copyright ATAImages/ A.A.

Kompozitor i producent Marko Kon dugo je kuburio sa viškom kilograma, dok nedavno nije rešio da se sa njima uhvati u koštac. Posle predanog rada na sebi, korigovanja ishrane te vežbi, njegov trud urodio je plodom pa se tako oslobodio suvišnih kilograma i to 45!

Naime, Marko je na društvenim mrežama zadovoljno postavio fotografiju "nekad i sad", koja svedoči o njegovoj neverovatnoj transformaciji.

- Nekad i sad, 45 kilograma. Moram još 5 kilograma do aprila - napisao je muzičar na mrežama, dok su se u komentarima nizale poruke podrške i oduševljenja.

 

 

Osim toga što je znatno smršao, Kon je promenio i frizuru pa izgleda potpuno neprepoznatljivo.

Podsetimo, Marko Kon je nedavno otkrio da je konačno odlučio da smrša i to zbog narušenog zdravstvenog stanja. Naime, pre nekoliko godina dijagnostikovan mu je dijabetes, koji nikako nije mogao da reguliše insulinom, niti lekovima, stoga su mu doktori savetovali dijetu kao jedini način do ozdravljenja.

- U jednom trenutku imao sam 156 kila, što mi je baš smetalo, a tu je i izuzetno visok šećer koji nisam mogao da obuzdam ni sa čim. Genetski imam "Mody" (vrsta dijabetesa), koji se leči na poseban način. Primao sam insulin neko vreme, ali to nije smirivalo parametre. DIjeta je bila neophodna. Smanjio sam porcije na trećinu, izbacio ugljene hidrate i evo tako funckionišem već šest meseci. Zapravo oko godinu dana to traje, a za to vreme skinuo sam 45 kilograma. Doručkujem jedno jaje, za ručak naručim deset ćevapa pa ih razvlačim ceo dan. (smeh) Pojedem sad dva, pa za dva sata još dva, pa opet kroz par sati. Na kraju pojedem tu svoju uobičajenu porciju, ali razdeljenu na šest, sedam sati - rekao je on nedavno za "Stori".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike