Danica Krstić o incidentu sa Evrovizije: Čovek je tukao pevačicu, ona se tresla, sve su zamaskirali kadrovima

09.05.2023

18:09

0

Sve se dogodilo neposredno pred njen izlazak na scenu

Danica Krstić o incidentu sa Evrovizije: Čovek je tukao pevačicu, ona se tresla, sve su zamaskirali kadrovima
Danica Krstić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Danica Krstić, mlada talentovana pevačica koja se može pohvaliti da sa 27 godina, ima 21 godinu karijere, a uz to i brojne uspehe koji ih prate. 


Krstićeva je bila članica benda Sanja Ilić i Balkanika, sa kojima je 2018. godine predstavljala Srbiju na Evrosongu u Lisabonu, a tada je doživela nesvakidašnje i veoma neprijatno iskustvo. 

ATAImages/Stefan Tomašević
Danica Krstić

Naime, kako je objasnila, pred njen nastup, dogodio se incident, koji su kamermani vešto prikrili kadriranjem. U jednom trenutku je nasilnik ušao na scenu, oteo mikrofon pevačici koja je tada pevala, a zahvaljujući dobroj manipulaciji kadrovima, niko ništa nije primetio osim prisutnih. 

- Ima mnogo pravila i tih mesta kroz koje morate da prođete kako bi minutaža bila ispoštovana i da bi sve prošlo kako treba. Sve u minut mora da bude tačno. Postoji označen deo iza scene gde svi stoje dok kolega završava, međutim, nekoliko sekundi pred kraj, sledeći takmičar maltene bude tik pored scene. U tom trenutku, vidimo čoveka kako izlazi na scenu i počinje da tuče pevačicu - ispričala je Danica u emisiji „Puls Srbije”, pa nastavila:

ATAImages/Antonio Ahel
Danica Krstić

- Oteo joj mikrofon i počeo nešto da priča. Obezbeđenje ga ubrzo izvuklo, i to je zapravo bilo u prenosu, samo što su kadriranjem uspeli da to ispeglaju. Devojka je izuzetno profesionalno uzela mikrofon od obezbeđenja i nastavila da peva. Ona se tresla, a mi smo bili u šoku. Tog čoveka je tuklo šest ljudi iz obezbeđenja i ne mogu da ga obuzdaju.


Podsetimo, Srbiju će na ovogodišnjem izboru za pesmu Evrovizije predstavljati Luk Blek sa pesmom „Samo mi se spava”, pod rednim brojem tri, dok će Evrosong otvoriti Norveška. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike