Darka Lazića i oporavak papreno košta! Pevač ostao u minusu 200.000? „Trebalo je odmah da poslušam lekare..."

09.05.2023

10:10

0

Imao je 12 zakazanih nastupa, ali je sve morao da ih otkaže

Darka Lazića i oporavak papreno košta! Pevač ostao u minusu 200.000? „Trebalo je odmah da poslušam lekare..."
Darko Lazić - Copyright ATAImages/A.A.

Darko Lazić otkazao je „tezge" po Srbiji i Evropi u narednih mesec i po dana, ne bi li se oporavio od operacije zatezanja kože kako treba. Međutim, zbog toga, navodno će ostati u minusu 200.000 evra, pišu mediji. Zabranjen mu je, kažu, bilo kakav fizički napor a novac, inače, neće morati da vraća jer ništa unapred nije ni uzeo.

- Darku su doktori rekli da se kod kuće što više odmara. Zabranjen mu je svaki fizički napor, a o poslu ne sme ni da razmišlja. Kad je bio na konsultacijama na klinici gde je operisan, doktor mu je rekao da bar još mesec dana ne bi trebalo da peva - počeo je izvor, prenose domaći mediji pisanje „Republike", a on je nastavio:

- Darko je posle računao i shvatio da gubi 200.000 evra. Novac svakako ne mora da vraća jer ništa nije uzeo unapred - naglasio je, pa dodao kako se Lazić s menadžerima dogovorio kako će da ih ispoštuje.

Zasad ipak neće moći da peva.

„Lako će on pogoditi nove nastupe!"

Darko Lazić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Lazić puni klubove gde god da se pojavi, pa mu nije bio problem da se sve pomeri. On je tražen pevač, publika voli njegove pesme i lako će da pogodi nove tezge kad se oporavi. Svi znate Darka, on nekad ne vodi računa o sebi, ali sad je shvatio da je situacija ozbiljna i da mora da se primiri da opet ne bi sebe doveo u opasnost od komplikacija - zaključio je insajder.

Darko je, po pitanju svega, istakao da situacija svakako ide na bolje.

„Nije mi bilo svejedno..."

- Doktore slušam, to je trebalo odmah da uradim kad su mi rekli da mirujem posle izlaska iz bolnice, a ja sam bio lud i seo sam da vozim auto. Sad sam miran ko bubica posle ovih nekoliko operacija. Nije mi bilo svejedno. Neću da se igram, a nastupi mogu da sačekaju. Sad ide lepo vreme, tako da će biti posla - kazao je za pomenute medije on, kog izabranica Katarina pazi kao majka.

- Kaća je svakog dana dolazila dok sam ležao u bolnici, a motri na mene i napolju. Ja joj kažem da ode iz stana, da se prošeta s drugaricama, ona ih zove da dođu kod nas, jer misli da ću negde da zbrišem. Ne mogu da je ubedim da sam miran i da poštujem savete lekara - nasmejao se pevač.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike