Zlata Petrović ukazala ljudima gde greše u vezama! Ta stvar je bitna, ali nije presudna: To je kao kad muškarac ode u javnu kuću

02.04.2023

00:31

0

Pevačica, kao i uvek, bez dlake na jeziku otkriva svoju intimu

Zlata Petrović ukazala ljudima gde greše u vezama! Ta stvar je bitna, ali nije presudna: To je kao kad muškarac ode u javnu kuću
Zlata Petrović - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Zlata Petrović godinama važi za jednu od najfatalnijih žena sa naše estrade, a njen ljubavni život je uvek privlačio pažnju javnosti. 

Pevačica tvrdi da je skromna, ali da je i te kako svesna svojih atributa.

- Po prirodi sam skromna osoba. Veoma volim tu svoju osobinu, ali sam svesna i svojih atributa. Danas možeš sve da kupiš, a ja sam ovakva bila oduvek. Sve je to energija. To je najbitnije, energija je sve. Niko ne može da me ubedi u suprotno. To je dato od Boga i hvala mu na tome - objasnila je pevačica.

ATAImages/ Antonio Ahel
Zlata Petrović

Otvoreno je pričala o svojim seksualnim iskustvima, pa i o tome da je bila ljubavnica, no, smatra da seks nikako nije presudan u vezi.

- Mnogo se varate. Mislite da je seks presudan u vezi, a nije. Sve je bitno, a to je samo šlag na torti. Kada govorim u svoje ime i u ime svoje duše jednostavno moraš da budeš sve ostalo što je prioritetno, pa taj seks - počela je šarmantna Zlata u emisiji "Zvezde Granda - Specijal", pa nastavila:

ATAImages/ A.A.
Zlata Petrović

- To je kao kad muškarci posete javnu kuću, odu kod onih žena koje su kao lutke i završi posao i fućka. Ni ne razmišlja posle o toj osobi. Znači da to nije to. Postoje neke druge stvari zbog kojih zavolimo ljude, ja prvenstveno zbog njihove duše.

Zlata Petrović je, inače, nedavno priznala da bi volela da pronađe novu ljubav, a kako ima dva braka iza sebe, nije joj bitno da li će da stane ponovo na "ludi kamen", ali od toga ne beži.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike