Od oca pokupila zanat! Kim Kardašijan otvara advokatsku kancelariju: Ne odustaje od sna

28.03.2022

06:20

0

Posle brojnih neprospavanih noći zbog ispita, rijaliti zvezda želi da uspe i nastavi da se bavi profesijom svog oca

Od oca pokupila zanat! Kim Kardašijan otvara advokatsku kancelariju: Ne odustaje od sna
Kim Kardašijan - Copyright Profimedia

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan ne odustaje od svog cilja, a to je da postane dobar advokat i osvetla obraz ocu od koga je dobila brojne savete.

Kardašijanka je upisala Pravni fakultet, i uči danonoćno kako bi postigla željeni cilj. Padala je ispite, plakala, ali ne želi da posustane. 

Posle burnog razvoda od repera Kanjea Vesta, Kardašijanka je u najnovijem intervjuu za „Vogue Hong Kong" izjavila da mašta o svojoj advokatskoj kancelariji.

Profimedia
Kim Kardašijan

 

- Sanjam da stvorim uspešnu advokatsku kancelariju, po uzoru na mog oca Roberta Kardašijana, koji je bio poznati advokat.

Kim je objasnila da je njen otac značajno uticao da krene njegovim stopama. 

- Druženje s ocem u njegovoj kancelariji definitivno je uticalo na mene. Želja da radim ovaj posao godinama mi je u duši i jako sam ponosna što ću to sada ostvariti.

Profimedia
Kim Kardašijan

 

Kada god bi je predstavnici medija pitali šta bi volela da radi kada se ne snima, ona bi govorila da želi da bude istražitelj mesta zločina ili advokat.

U decembru 2021. Kim je prošla prošla početne ispite, što je bio veliki uspeh, pa se pratiocima odmah pohvalila na društvenim mrežama. 

Profimedia
Kim Kardašijan

 

Pit Dejvidson, novi dečko rijaliti zvezde, velika joj je podrška u ovoj nameri, a nedavno je uradio i novu tetovažu na kojoj piše „Moja devojka je advokat“ i time joj pokazao istinsku ljubav.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike