Darko Lazić se dan pred novu operaciju šetao sa Katarinom: Jasno je bilo da nije dobro i da ima bolove (FOTO/VIDEO)

27.04.2023

10:16

0

Nije bio raspoložen

Darko Lazić se dan pred novu operaciju šetao sa Katarinom: Jasno je bilo da nije dobro i da ima bolove (FOTO/VIDEO)
Darko Lazić - Copyright Printscreen/YouTube, Paparaco lov

Darko Lazić šokirao je pratioce kada je objavio da je i treći put morao hitno na operaciju, a samo dan pre toga on se šetao po Šimanovcima sa ranom u lošem stanju.

Laziću se posle druge operacije na kojoj su mu lekari uklonili višak kože, upalila i zagnojila rana, pa su lekari ponovo morali intervenciju da izvrše kako bi sve sanirali. 

Ekipa emisije ''Paparaco lov'' uhvatila je pevača pred snimanje emisije ''Amidži šou'' u kojoj je gostovao, a on se tog popodneva nije odvajao od svoje izabranice Katarine.

Par se najpre našao u društvu bajkera, nakon čega su se zaputili u Šimanovce na snimanje emisije.

Katarina i Darko pozirali su zajedno, a u jednom momentu Darko je zadigao majicu i pokazao zavoje koje nosi zbog rane na stomaku. Jasno je da se malo teže kretao i da je imao bolove, pa nije bio preterano raspoložen pred ulazak u studio.

- Morao sam ponovo da dođem, rana se zakomplikovala. Morali su opet da otvaraju, da se sve očisti. Ne znam koliko ću još da ležim. Žao mi je što ne možemo da se družimo. Kad mi bude bolje, pevaćemo. Veliki pozdrav za sve ljude koji me vole - rekao je Darko na Instagramu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike