Darko Lazić prvi put pred kamerama nakon operacije! Još uvek ima zavoje i konce, progovorio i o braku sa Katarinom

25.04.2023

22:48

0

Pevač je objasnio zašto mu oporavak toliko dugo traje

Darko Lazić prvi put pred kamerama nakon operacije! Još uvek ima zavoje i konce, progovorio i o braku sa Katarinom
Darko Lazić - Copyright Printscreen Youtube/ amigshow

Darko Lazić je nedavno bio na operaciji zatezanja kože, koja se kasnije iskomplikovala. Sada se prvi put pojavio u javnosti, iako je i dalje imao konce i zavoje.

On je, naime, gostovao u emisiji Ognjena Amidžića, te opisao šta se desilo i do kada će se oporavljati.

- Otišao sam pre, sad će već sedma nedelja, da skinem višak kože. To je trebalo da traje kratko, taj oporavak, ali dobio sam neku bakterijicu i eto. Desi se, takav mi je organizam, nije mogao da podnese, nije niko kriv, ni doktori ni ja. Još uvek se oporavljam, nadam se da ću u skorije vreme početi da pevam. Još uvek sam pod koncima i zavojima - rekao je Darko, pa dodao:

Printscreen Youtube/ amigshow
Darko Lazić

- Sad je uspela operacija, sve je to završeno, samo čekam da skinem konce, ali koliko će da traje sve, ne znam. Kod mene ne može normalno, jer ni ja nisam normalan.

Podsetimo, sve vreme dok je bio u bolnici, napolju se raspredalo o tome u kakvom su odnosu Darkova majka Branka i supruga Katarina, a sam pevač se oglašavao o svemu i rekao da se njih dve odlično slažu.

Darko se osvrnuo i na svoj brak sa Katarinom, koji su sklopili u tajnosti.

- Ja se nisam udao, oženio sam se. Nije mi ovo treći brak! Ovo mi je drugi brak, opštinski smo se samo venčali, a ako Bog da biće u avgustu crkveno venčanje i svadba. Ja sam bio u braku s Anom, sve ostalo su bile limunadica. Ne znam zašto ispada da sam zaprosio ako sam kupio samo prsten, nisam kleknuo. Nikada se nisam odljubio. Pre 14 godina smo mi bili u vezi godinu dana, to je bila prava veza. Ja sam prekinuo, nisam hteo da je povredim. Trebala mi je prava osoba pored mene, Katarina se razvela od muža, slučajno smo se sreli - rekao je Darko, pa otkrio po čemu je Katarina prava:

Instagram screenshot / _katarina_24
Darko i Katarina Lazić

- Po svemu. Neću da pričam, reći će: "Ovo si već pričao". Ona me najbolje poznaje od svih. I dan danas mi prebacuje taj raskid. Pravićemo dva dana svadbu, jedan da bude sve kulturica, drugi dan šator, pa ako izdrži drugi dan, to je to - rekao je Lazić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike