„Pričaju i da sam drogiran!" Darko Lazić morao da se pravda posle propuštenih nastupa: Još krvarim, moram da se odmaram! (FOTO)

12.04.2023

10:35

0

Pred njim je još bar deset dana strogog mirovanja

„Pričaju i da sam drogiran!" Darko Lazić morao da se pravda posle propuštenih nastupa: Još krvarim, moram da se odmaram! (FOTO)
Darko Lazić - Copyright Printscreen/RTVPink

Darko Lazić nedavno je operisan, a onda i pušten na kućno lečenje. Po savetu lekara posle zahvata zatezanja kože, pevač strogo mora da miruje, pa je zato i „očistio" svoj raspored, dok izabranica Katarina brine o njemu i pomaže mu da se što pre i lakše „vrati na noge".

Međutim, naišavši na oprečne komentare povodom toga što trenutno ne peva, Darko se uključio „lajv" na Istagramu i naglasio kako mu ne pada na pamet da zbog nekoliko svirki sebi upropasti život.

- Pričaju da sam drogiran i pijan, nije došao na nastup... Ja ustao u osam jutros, spremio doručak, poljubio ženu. Najlakše je za mene izmisliti priče - govorio je on, pa između ostalog pokazao ranu na stomaku.

„Još 10 dana mirovanja!"

- Danas vadim drenove, još deset dana mirovanja. Viša sila je u pitanju. Još uvek krvarim. Moram da mirujem ako želite da pevam narednih deset godina. Zbog dve-tri svirke neću sebi da upropastim život - odgovarao je on na pitanja fanova, dok ga je Katarina vozila.

Pojedinci su pomislili da je neko drugi u pitanju, ali on je to brzo negirao.

- Kakva klinka, ovo je moja žena. Starija je od mene, stara kao Biblija. Ljudi, prošetajte i za mene danas, ja ne mogu da izlazim napolje, a tako je lepo vreme - zaključio je Lazić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike