Pomirili se Kamila Kabeljo i Šon Mendez? Vreli poljupci naočigled svih, godinu i po dana posle raskida! (FOTO)

17.04.2023

07:45

0

Sve se odvilo na „Koačeli" i dok su mislili da ih niko ne gleda

Pomirili se Kamila Kabeljo i Šon Mendez? Vreli poljupci naočigled svih, godinu i po dana posle raskida! (FOTO)
Kamila Kabeljo i Šon Mendez - Copyright Profimedia

Kamila Kabeljo i Šon Mendez viđeni su u istom društvu na „Koačeli". Godinu i po dana posle raskida, pevači su odali utisak da su „mnogo više od bivših, ali i od prijatelja", uzimajući u obzir vrele poljupce koje su razmenili naočigled svih. 

Verovatno misleći da ih niko ne gleda prepustili su se emocijama, a njihovi predstavnici za medije i dalje ćute na ovu temu - u jeku priča da su se njih dvoje u stvari pomirili. 

Pre oko dva meseca, inače, tamošnji mediji brujali su o tome kako su se Kamila i Ostin Kevič (jedan od osnivača i direktor „Lox club-a") rastali. Navodna romansa trajala je oko osam meseci. U tom periodu, šuškalo se i da se Šon viđa sa pevačicom Sabrinom Karpenter, ali on je to brzo demantovao. 

Podsetimo, nekadašnji ljubavnici ostali su u prijateljskim odnosima posle raskida koji se dogodio 2021. godine. U martu iduće, pevač je javnosti predstavio pesmu „When you're gone" o tom rastanku. Kamili je prvoj, inače, dao da je posluša. 

- Pre nekoliko meseci ju je ona čula, naš odnos je pun iskrenosti - istakao je Šon za „E!News" tada, pa dodao kako nikad ne bi objavljivao pesmu o njoj, a da ona za istu ne zna. 

Trenutno, aktivno se priča o njihovom pomirenju, ali potvrde još uvek nije bilo. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike