Karamelina ispovest: Otac se švalerisao sa kućnom prijateljicom, majka nije htela da se razvede, jer ga je volela

27.09.2022

19:07

0

Stojićević kaže da je baš zbog porodične priče kakvu je imao i snimio „Preljubnke“ i „Balkanske prevare“

Karamelina ispovest: Otac se švalerisao sa kućnom prijateljicom, majka nije htela da se razvede, jer ga je volela
KARAMELA (2) - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Goran Stojićević Karamela, oduvek je bio sinonim za imitaciju, drugovao je s vrhunskim pevačkim zvezdama, vodio emisije intrigantnog sadržaja, a danas vodi miran, porodični život.

Karamela je već duže vreme u ilegali, a na pitanje šta sada radi, čime se bavi i zašto je prestao sa imitacijama estradnih ličnosti, on kaže:

- Sve se promenilo. Ja sam se promenio. Još uvek volim da se zezam, pa u društvu imitiram nekoga ko se tek pojavio. Nije mi dosadilo, ali sam shvatio da moram da radim nešto ozbiljnije. Uradio sam autorske emisije „Servis Karamela“, „Preljubnici“, „Balkanske prevare“, a onda još ozbiljnije „Tragove istine", humanitarnu „Ruku spasa“, a sada je došla na red emisija „Životne priče“. Sve se to emituje na TV Bijeljina. Svi smo puni čudnih životnih priča, mnogo smo preživeli u proteklih 30 godina. Jezive, tragične, duhovite, inovativne... Takve priče me zanimaju i to kreće od oktobra.

Antonio Ahel/ATAImages
Karamela

 

„Preljubnici" su svojevremeno podigli dosta prašine u javnosti, a Goran otkriva, odakle inspiracija za tako nešto. 

- Da, stalno su me pitali otkud mi ideja za njih i „Balkanske prevare“. Kako odakle, pa otac mi se švalerisao, i to s kućnom prijateljicom! Nažalost, roditelji mi nisu živi i zato sada mogu to da kažem.

S obzirom na to da su Goran i njegov brat tada bili deca, on otkriva kako se sve to odrazilo na njihovo odrastanje i vaspitanje, ali i kako je sve to podnosila njegova majka. 

Antonio Ahel/ATAImages
Karamela

 

- Meni je bilo tragično jer nisam shvatao da neko nekoga vara. Osećajan sam, Rak u horoskopu, i uvek sam se stavljao na stranu majke. Zbog toga me je otac i manje voleo, jer sam ga krivio. Tokom godina prestao je da vara majku i postao ozbiljan porodični čovek. Nikada nismo doživeli nikakvo nasilje, imao sam divno detinjstvo s povremenim očevim švalerskim kombinacijama. Kad vratim sećanja, mnogo toga je bilo i duhovito. Mama nikada nije htela da se razvede, volela ga je.

S obzirom na to da on ima srećnu priču za razliku od njegovih roditelja, on otkriva kako gleda na instituciju braka.

- Brak nije samo ljubav već razumevanje, saosećanje i kompromis. Kažu da se ljudi nađu jer su isti. Niko nije isti. Kad bismo bili isti, pobegao bih iz braka! Nisam jednostavna ličnost, komplikovan sam i imam svoje bubice. Moja supruga Milica je razumela svet u kome funkcionišem, moj posao i kolege, zato smo ostali zajedno i imamo skladan brak. Znate, ranije je bilo druženja s Brenom i Cecom, mnogima, ali svi se promene. Još kad smo dobili sina, naučio sam šta je davanje i kako čovek prestaje da bude samoživ. Milica je iz patrijarhalne crnogorske porodice, diplomirala je ekonomiju. Posle 17 godina braka mi i poslovno sarađujemo i ja sam "zavisnik" od nje. Do tada je moja zvezda vodilja bila Zorica Konić, vrhunski novinar, a sada je to Milica.

ATAImages/Antonio Ahel
Karamela

 

U braku sa suprugom Milicom je dobio sina, a njegova misija da bude „tata do daske“ čini se uspešnom. 

- Jesam. Moj sin Vasilije je vaspitan, kulturan, nije bahat i ne postavlja gluposti na Instagram. Njemu je 16 godina, ide u državnu gimnaziju, nismo želeli privatnu. Interesuju ga sport, režija, fotografija. Ne hvali se ničim materijalnim, već onim što je video i naučio. Tome smo doprineli supruga i ja jer nas male stvari čine srećnima. Jesu pare bitne, ali mnogi bogataši su nesrećni. Kad imate dete, vi ste bogom taknuti. Čime ja da ne budem ispunjen kad imam divnu ženu, sina, karijeru? Imao sam sreće u životu - rekao je Karamela za Lenu.

Bonus video: 

instagram

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti