Brena i Karamela pre 25 godina! Isplivala fotografija iz mlađih dana: Evo koliko su se promenili

22.09.2021

18:00 >> 19:09

0

Autor: D. Božović

Pevačica neguje svoj prirodni izgled, a Goran je jedan od retkih muškaraca sa domaće javne scene koji je pobornik plastične hirurgije i to ne krije

Brena i Karamela pre 25 godina! Isplivala fotografija iz mlađih dana: Evo koliko su se promenili
Copyright Lepa Brena, Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Lepa Brena ima karijeru dugu četiri decenije, a njena popularnost ne prestaje ni dan-danas da jenjava, njeni hitovi se i dalje pevaju, a ona gotovo da ne stari.

Društvene mreže su kao i uvek izvor svih fotografija naših poznatih, a stranica koja prati javne ličnosti je objavila sliku Lepe Brene i Gorana Stojićevića Karamele iz mlađih dana.

Lepa Brena, Antonio Ahel/ATAImages

Brena je vezala kosu u visoki rep, a na sebi je imala crnu elegantnu kombinaciju. Karamela se potrudio da isprati pevačicu, te se i on odlučio za identičan stajling kao i ona, a onda su i ispozirali.

Brena, kao i uvek otmena dama, ostala je dosledna svom imidžu, i dalje se farba u plavo, a danas je samo promenila frizuru i napravila šiške.

Goran se, naizgled, nije mnogo poromenio, ako izuzmemo to da na ovoj fotografiji ima periku na glavi i da je vremenom uradio nekoliko korekcija na licu.

Goran Stojićević Karamela ATAImages/Antonio Ahel

– Operisao sam nos, uši, kapke. Nisam stavio silikone u usne, to svi misle, ali videćete na fotografijama iz detinjstva da nisam uradio usta. Imao sam jedan saobraćajni udes i tada sam uradio nos. Kod Partizanovog stadiona udario sam u banderu jer je bila ledena kiša, a onda sam imao problem s kapkom. Botoks imam, to danas nema ko ne radi. To sad svi stavljaju, to ti je kao da ideš u prodavnicu. Traće kraje nego tretman kod kozmetičara. To je taj moj perfekcionizam. Moja žena ne voli ništa od toga. Ona je prirodna. Ne voli to i ne voli kada lupetaram o tome. Ona je ekonomista, nije iz te priče i prava je osoba za mene, da me spusti kad god treba – rekao je Goran za “Puls”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike