Eros Ramacoti pred koncert poslao dugačak spisak zahteva organizatorima: Osim sobe za masažu, posebno mu je važna jedna biljka!

13.04.2023

11:40

1

Sve svetske zvezde imaju rajderu listu, a

Eros Ramacoti pred koncert poslao dugačak spisak zahteva organizatorima: Osim sobe za masažu, posebno mu je važna jedna biljka!
Eros Ramacoti - Copyright Profimedia

Eros Ramacoti održaće koncert u Štark areni 21. aprila, a pred dolazak velikog italijanskog pevača stigla je organizatorima i njegova rajder lista.

Na spisku zahteva nekoliko je stavki koje je Eros tražio da mu se ispune dok je u Srbiji, što će organizatori i ispuniti iako nisu jednostavni.

Reč je o regularnoj proceduri kada se sarađuje sa svetskim zvezdama, koje znaju da imaju i previsoke standarde. 

- Eros je tražio posebnu sobu za masažu u Areni, u kojoj će biti sva potrebna oprema. Osim toga, zahtevao je da u sobi u kojoj bude boravio bude biljka kensija, kojoj je drugo ime rajska palma, a koja inače prečišćava vazduh i proizvodi jone koji izazivaju dobro raspoloženje. Organizator je morao da obezbedi veliki broj crnih peškira i crnih paravana u sobi, a obavezan je i pasta kuker (električna posuda koja služi za brzo pripremanje paste). Takođe, Eros je tražio televizor sa ful paketom kanala i najbržim internetom - ispričao je izvor.

Eros Ramacoti PHOTO PRESS USE PH. MARIO BOTTA
Eros Ramacoti

Iako su organizatori već preuzeli rešavanje zahteva Ramacotija, spisak za pevačevu rajder listu još nije potpun. 

- Očekuje se da stigne finalna rajder lista za hranu i piće. Inače, tražio je dve sobe za sebe, dve za svoj bend i jednu u koju će biti smešteni prateći vokali - istakao je izvor za Kurir.

I prošli put imao interesantne zahteve

Kako je Ramacoti već dolazi u Srbiju, takođe je imao spisak potreba, a neki od tih bili su baš posebni. 

- Što se tiče hrane, Ramacoti je, pored kuvara, koga dovodi sa sobom, zahtevao još jednog srpskog majstora kulinarstva koji će mu spremati hranu. Ono što Eros najviše voli da jede jeste goveđi rep. Eros želi antenu u bekstejdžu, to je tražio i prošli put kad je dolazio. On želi da, dok je u bekstejdžu, prati kanal na kom se emituje njegov fudbalski tim tokom treninga ili dok igra. Eros je član Nacionalnog fudbalskog predstavništva pevača i glumaca koji igraju prijateljske utakmice u humanitarne svrhe - napomenuo je 2019. godine izvor blizak organizatorima koncerta.

Eros Ramacoti Profimedia
Eros Ramacoti

Podsetimo, za koncert Erosa Ramacotija vlada veliko interesovanje. Pevač je trenutno na svetskoj turneji „Batito infinito“, tokom koje će posetiti i našu zemlju treći put.

Karte za koncert su gotovo prodate, a ono malo što je ostalo za gornji red na tribinama, cene karata su 6.500 i 6.000 dinara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike